ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Άκουσε με προσεκτικά ...


Nikolaos Gonos 20 24.6.14

Θα είμαι σύντομος ..πολύ σύντομος !
Έχω πληροφορίες που τις θεωρώ 99% θετικές και σοβαρές ότι κλινικές , παιδίατροι, παιδιατρικες κλινικές, μαιευτήρια και διευθυντές αυτών ενημερώθηκαν ότι από αρχές Αυγούστου θα ισχύσει το θέμα του τσιπαρισματος των βρεφών!
Όταν το άκουσα από στόμα που εμπιστεύομαι πέρασα από την διαδικασία της απλής πληροφορίας στην απόλυτη οργή! Αμέσως σκέφθηκα ότι αν μιλάνε για Αύγουστο τότε ίσως μέσα στο καλοκαίρι μέσα στις επόμενες μέρες συμβούν απίστευτα γεγονότα που θα ξανακάνουν την Ελλάδα να ξυπνήσει!
Αν όμως δεν ισχύσει το "δεν θα προλάβουν"που είναι εκεί ίσως φυτεμένο για να μας κάνει πειθήνιους και δεκτικούς ..ίσως λέω .... τότε μιλάμε για την απόλυτη υποταγή στην νέα παγκόσμια τάξη!
Αναρωτιέμαι λοιπόν αν ισχύει όλο αυτό αν θα υπάρξουν Έλληνες ...αληθινοί Έλληνες και όχι κουφάρια,δοχεία ,ελληνόφωνοι που θα δεχτούν αυτό να συμβεί;
Αν θα υπάρξουν Έλληνες γιατροί που θα τολμήσουν να περάσουν το πρώτο τσιπ στο πρώτο βρέφος!
Γνωρίζω την παροιμία το σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκάνει ...για αυτό δεν πρόκειται να σηκώσω κανένα τόνο ποτέ...
Εύχομαι τα πράγματα να εξελιχθούν έτσι ώστε ποτέ να μην χρειαστεί να δοκιμαστεί η ελληνική υπομονή και αξιοπρέπεια!
Να θυμίσω σε όλους σας ότι εδώ είμαστε για να ενθυμίζουμε πως νικήσαμε και αυτή την φορά, είμαστε για να οδηγήσουμε την ανθρωπότητα στον νέο πολιτισμό...
Είμαστε εδώ όλοι μας για να προστατέψουμε την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ζωη , για να υπερασπίσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ύπαρξης !
Δεν έχουμε κανένα συμβόλαιο Ειρήνης η απραξίας και κανένα συμβόλαιο με κανένα σύστημα το οποίο δεν σέβεται την δημοκρατία ,την Ελευθερία και την αξιοπρέπεια !
Ο στόχος όλων μας , όλων των αληθινών Ελλήνων είναι να αφυπνίσουμε και να δώσουμε μάχη στο πεδίο του πνεύματος επειδή γνωρίζουμε ότι εκεί είναι ο σπόρος του κακού!
Όταν όμως χαθεί μια μάχη σε οποιοδήποτε πεδίο έρχεται πάντα η αντεπίθεση , ελπίζω μέσα από τα βάθη της καρδιας μου με όλο μου το είναι να μην τολμήσει ουδείς στον χώρο που λέγεται ΕΛΛΑΣ να πράξει τελειωτική κίνηση που συμφέρει η αποδέχεται την νέα τάξη πραγμάτων!
Πολλοι από εσάς ίσως αυτή την στιγμή πείτε ότι ήδη την έχουμε αποδεχθεί...άλλο τα λόγια άλλο τα θα σας κάνουμε ..θα σας δείξουμε ...και άλλο να περάσεις σε πράξη! Αν σκεφτείς θα δεις ότι μέχρι σήμερα όλα είναι ένα θα ...σε ότι έχει σχέση με το θέμα Νέα Τάξη Πραγμάτων!
Θα κλείσω μιας και για μένα αυτό το άρθρο είναι πολύ δύσκολο παρακαλώντας να έχω γίνει κατανοητός σε βάθος συνείδησης από όλους ...παρακαλώντας όλοι όσοι θα είναι συμμέτοχοι σε κάτι τέτοιο αν έρθει ..όποτε έρθει,,, να μπορέσουν να σκεφτούν ότι είναι καλύτερα να επιλέξουν την ανυπακοή ...να επιλέξουν ΕΛΛΑΔΑ ...να επιλέξουν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ...πάρα να νομίσουν ότι σκύβοντας το κεφάλι στον εχθρό ότι θα είναι ασφαλείς!! Γιατί όταν βοηθήσεις τον εχθρό με όποιο μέσω..αυτόματα μπαίνεις στο στρατόπεδο που προσωπικά θα ......... !!!!!!
Να είστε όλοι καλά ....
Starnger 

Δεν υπάρχουν σχόλια: