ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Πιέζουν τα σαυροειδή τον Τσίπρα να μην εμπλακεί στην σκανδαλώδη απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ!




 Αλέξη Τσίπρα, ΟΦΕΙΛΕΣ από την πρώτη στιγμή, να βρίσκεσαι στο πλευρό της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, του ΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, του ΝΙΚΟΥ ΣΤΡΟΜΠΛΟΥ, που δίνουν τιτάνιο αγώνα για την σωτηρία της Πατρίδας μας, για την αποκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου στην ιστορία της Ελλάδας.

Μέχρι τώρα, είσαι ΑΠΩΝ!
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΠΩΝ!
Άρα, ταυτίζεσαι απόλυτα, με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΠΑΣΟΚ;

Δεν χρειάζεται να μας πείσεις πως εσύ και ο ΣΥΡΙΖΑ είστε κάτι το διαφορετικό...
ΕΙΣΤΕ Η ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!
Η ΙΔΙΑ!

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για ΟΛΑ ΤΑ... "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ" (λέμε και καμία μακακία για να περνάει η ώρα) ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ... ΚΚΕ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΔΗΜΑΡ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ψιλοσώζεται στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Καμμένος, γιατί ο βουλευτής του ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ έχει κάνει μήνυση για το ίδιο θέμα) 


Οι πράσινες ιγκουανες που παίζουν τα ρέστα τους να βάλουν στο χέρι τον Τσίπρα, πιέζουν ασφυκτικά τις τελευταίες ώρες ωστε ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να σιωπήσει. 

Να μην ασχοληθεί με τις τρομερές αποκαλύψεις αλλοίωσης της δικογραφίας για το σκανδαλο που αποκαλύπτει την μεθόδευση της συμμορίας Παπανδρεου για την υπαγωγή της χώρας στον “μηχανισμό αφαίμαξης”. 

Την εγκληματική εκποίηση ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας δηλαδη, ωστε να γεμίσουν τα σεντούκια αυτων που έφεραν τον Παπανδρεου στην εξουσία.


Υπάρχει όμως ενα λεπτό σημείο: Στην (εκπληκτική) πρόταση για την εξεταστική του μνημονίου που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, το σκανδαλο της ΕΛΣΤΑΤ ηταν βασικό στοιχείο.


Τι θα γίνει λοιπόν; Θα καταφέρουν οι πράσινες σαύρες να οδηγήσουν τον Τσίπρα στην πρώτη, μεγάλη κωλοτουμπα; 

Κοντός ψαλμός…



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: