ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

                         
   Κ.Αχαια 01/06/2014                                                            
   Οι  Ελεύθεροι Αγανακτισμένοι  Δυτ. Αχαΐας (ΕΛ. Α.Δ.Α.) θέλουμε να συγχαρούμε τον νέο δήμαρχο Δυτικης Αχαίας και τον συνδυασμό του  για την νίκη τους στις Αυτοδιοιικητικές εκλογές στο Δήμο μας.
Πέρα από τα συγχαρητήρια ,όμως, θέλουμε να αδράξουμε την ευκαιρία για να ευχηθούμε η επόμενη πενταετία να είναι δημιουργική και ωφέλιμη για το καλό όλων μας. Η τοπική εξουσία έχει τη δύναμη και πρέπει να είναι αρωγός στην καθημερινή προσπάθεια των πολιτών να ζουν αξιοπρεπώς μέσα σε τούτες τις δύσκολες συγκυρίες. Και  οι  πολίτες δεν έχουν πλέον την «πολυτέλεια» απλώς να παρακολουθούν τους τοπικούς άρχοντες, που αναδείχθηκαν με την ψήφο τους ,να αδιαφορούν για τα προβλήματα του τόπου και τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά τους. Δεν ανέχονται πλέον τους θιασάρχες της βιτρίνας και της μόστρας. ΚΑΙ δεν καταδέχονται να παρακαλούν σαν επαίτες για τα αυτονόητα δικαιώματα τους.
 Ευχόμαστε ολόψυχα η επόμενη πενταετία να είναι μια νέα αρχή για τον τόπο μας που τον αγαπάμε, με πρωτοστάτη την νέα δημοτική αρχή.

 Καλή δύναμη ,κύριε Δήμαρχε. Σας περιμένει σίγουρα σκληρή δουλειά.
                                                                                    .
ΕΛ.Α.Δ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: