ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Δημιουργήθηκε σύννεφο με την μορφή ενός δαίμονα, την στιγμή του φεστιβάλ μουσικής Pinkpop στο Limburg



Άρης Ιχθύς Συνωμοσιολόγος 12 30.6.14


Καταπληκτικό αυτό που συνέβη στο Limburg, κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ μουσικής Pinkpop. Μερικά σύννεφα έχουν δημιουργήσει τη μορφή ενός δαίμονα! είναι μία ανατριχιαστική εμφάνιση. Οι εικόνες κάνουν το γύρω του διαδικτύου.
Το PinkPop είναι το παλαιότερο ετήσιο φεστιβάλ στον κόσμο. Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα κατά την περίοδο της Πεντηκοστής και σχετίζεται με την ροκ μουσική. Πολλά διάσημα συγκροτήματα κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους, έχουν παίξει τουλάχιστον μία φορά στο μουσικό φεστιβάλ Pinkpop.
Η ετήσια έκδοση του φεστιβάλ Pinkpop πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιουνίου στο Limburg, Νοτιο-Ανατολικά. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ της μουσικής Heavy Metal με τα συγκρότημα Metallica, η συναυλία είχε σταματήσει για περίπου μια ώρα λόγο μιας καταιγίδας. Οι 70 χιλιάδες άνθρωποι που ήταν παρόντες, στο συγκρότημα, είχαν αρχίσει να εξαφανίζονται.
Πολλοί από αυτούς, ωστόσο, ήταν σε θέση να δούνε ένα φάντασμα ανεξήγητο και ανατριχιαστικό. Κατά την στιγμιαία διακοπή της συναυλίας, κάποιοι γκρίζα σύννεφα, άρχισαν σιγά-σιγά να παίρνουν τη μορφή ενός γιγαντιαίου προσώπου.Το πρόσωπο ενός δαίμονα εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια του λαού.
Σαφώς, η εικόνα σχηματίστηκε από τα σύννεφα. Το γεγονός αυτό σίγουρα είχε μεγάλη σημασία ιδιαίτερα μετά την απελευθέρωση των φωτογραφιών των παιδιών που παρακολουθούσαν την εκδήλωση.
Το Heavy metal συνδέεται συχνά με τον εσωτερισμό και την επίκληση του Σατανά. Αρκετά σατανικά μηνύματα θα βρείτε σε μερικά τραγούδια. Η εμφάνιση αυτού του νέφους με τη μορφή των δαιμόνων κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας Heavy Metal έκανε τον κόσμο να ανατριχιάσει.
anekshghta-fainomena.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: