ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Η Σερβία σε συναγερμό από την «Βαλκανική Ταξιαρχία» των τζιχαντιστών

Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014


τζιχαντ
Εξτρεμιστές από το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε,που στο πενταετές σχέδιο του έχει το γονάτισμα της Σερβίας, έχουν επιστρατεύσει στο Κόσσοβο και στο Σαντζάκ πάνω από 20 άτομα, οι οποίοι είναι έτοιμοι ώστε κάθε στιγμή να ξεκινήσουν ένα «Ιερό Πόλεμο» γράφει η καθημερινή εφημερίδα «Veçernje Novosti».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, εκείνοι στην Σερβία θα τελούσαν τρομοκρατικές επιθέσεις και για το λόγο αυτό οι σερβικές αρχές έχουν ενημερωθεί από ξένους πράκτορες, αναφέρει η Koha Ditore.

Αυτή την παρατήρηση μαζί με την λίστα των υπόπτων η εφημερίδα λέει πως την έχουν δώσει στις σερβικές αρχές δύο δυτικές μυστικές υπηρεσίες. « Οι τρομοκράτες του ΙΣΙΣ είναι σε συνεχή επαφή με τους πιστούς τους στην Σερβία, Βοσνία και Μαυροβούνιο, Αλβανία, και Σκόπια.

Όλοι έχουν πάρει διαταγή να είναι έτοιμοι για δράση», λέει η εφημερίδα για μία επίσημη ανακοίνωση.

«Οι απειλές για θάνατο των τζιχαντιστών του ΙΣΙΛ, που έχει αποσταλεί στην σέρβικη πρεσβεία στην Δαμασκό, σίγουρα προέρχονται από το παρακλάδι τους που λέγεται Βαλκανική Ταξιαρχία, στην οποία συμμετέχουν τζιχανιστές από τα Βαλκάνια» αναφέρει η εφημερίδα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μιλοβαν Ντρετσουνιν, που είναι ένας πολιτικό-στρατιωτικός αναλυτής και μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας και Εσωτερικών Υποθέσεων στην Σερβία. Ο Ντρέτσουν λέει πως οι απειλές του ΙΣΙΛ πρέπει να ληφθούν σοβαρά γιατί έχουν τις δυνατότητες να τις πραγματοποιήσουν.

« Οι απειλές σύμφωνα με μερικές πηγές έρχονται από το παρακλάδι του ΙΣΙΛ, που λέγεται η Βαλκανική Ταξιαρχία. Ο αρχηγός αυτής της ταξιαρχίας είναι από Κόσσοβο, ενώ υπαρχηγός της από την κεντρική Σερβία. Είναι γνωστοί για την απάνθρωπη αγριότητα, γδέρνουν ζωντανούς ανθρώπους. Είναι γνωστοί για τέτοια αγριότητα που οι τσετσένοι τζιχανιστές θεώρησαν πως πρέπει να αντιδράσουν και ζητήσουν λιγότερη απάνθρωπη συμπεριφορά.» εξηγεί ο Ντρέτσουν

foniortodoksonkoritsas.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: