ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Νικολόπουλος: "Μας λένε ψεκασμένους αλλά να απαντήσει ο Σαμαράς αν πιστεύει στο τρίπτυχο του Έθνους"


Επιστολή στον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου απέστειλε ο Αχαιός Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος με τον οποία του θέτει συγκεκριμένα θέματα για δημόσιο διάλογο και
μάλιστα τον καλεί και στην Αθήνα σε ημερίδα της Χρηστιανοδημοκρατικής Νεολαίας.

Το θέμα προέκυψε από μία ανάρτηση που έκανε ο πρώην Υφυπουργός αποκαλώντας την Ευρώπη «Ευρώπη των Π@σταριών» με αφορμή τους γάμους των ομοφύλων.

Ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου του είπε ειρωνικά πως «δεν καταλαβαίνει τι του γράφει γιατί δεν μιλάει ελληνικά» και από κείνη τη στιγμή ο Νίκος Νικολόπουλος άνοιξε νέες πόρτες με τη χώρα του Βορρά.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας ενοχλημένος από την τοποθέτηση Νικολόπουλου μίλησε «περί ψεκασμένων».

«Η ‘’μπάλα’’ της αντιπαράθεσης επί ενός ευαίσθητου θέματος που αφορά την παγκόσμια χριστιανική κοινότητα και απασχολεί ιδιαιτέρως την Ελληνική κοινωνία, φεύγει από τα media και πάει στο ναό της δημοκρατίας. Ο κ. Κούρκουλας ως εκπρόσωπος της συγκυβέρνησης Σαμαρά –Βενιζέλου θα κληθεί να απαντήσει στη Βουλή, θεσμικά και όχι επικοινωνιακά ,στα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν οι Έλληνες πολίτες και οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, για το εάν θεωρούνται "ψεκασμένοι”» όσοι πιστεύουν ότι ο γάμος μεταξύ δύο ανδρών ή δύο γυναικών δεν υφίσταται.

Είναι προφανές ότι η νέα τάξη πραγμάτων που θέλουν να επιβάλλουν και πολλά από τα δόγματα της παγκοσμιοποίησης δεν περνάνε στην ελληνική κοινωνία εξ ου και η επιλογή της νομοθέτησής τους. Το καλούμενο ως «αντιρατσιστικό» καταφανώς σκοπεί να λειτουργήσει ως εργαλεία διάβρωσης του τρίπτυχου Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια, που αποτέλεσε τη σταθερά βάση επιβίωσης και ανάπτυξης του Ελληνικού κράτους από συστάσεώς του» επισημαίνει ο Νίκος Νικολόπουλος.

Βέβαια ο Αχαιός Βουλευτής κράτησε το καρφάκι του για τον Υφυπουργό στο τέλος της ανακοίνωσής του.

«Ο κ. Κούρκουλας δεν αυτοδιορίσθηκε Υφυπουργός Εξωτερικών. Διορίστηκε από τον Πρωθυπουργό και, μέσω του κ. Κούρκουλα θα μας απαντήσει και ο κ. Σαμαράς, εάν παραμένει προσηλωμένος στο τρίπτυχο το Έθνους. Και επίσης εάν θεωρεί ότι τα εκατοντάδες εκατομμύρια των Χριστιανών σε όλο τον κόσμο, μαζί και όλα τα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ της Ευρώπης, που πιστεύουν σε αυτά και δεν θέλουν να γίνει νόμος του κράτους ο γάμος των ομοφύλων, η παιδοφιλία, η κτηνοβασία και όσα ακόμη διαστροφικά νομοθετούνται σε κράτη Ευρώπης, είμαστε ‘’ψεκασμένο’’» καταλήγει ο Νίκος Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: