ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ… ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ;


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Υπάρχει μια τεράστια δεξαμενή ραγιάδων που είναι διατεθειμένη να πιστέψει τα πάντα. Όπως πίστεψαν τα προεκλογικά ψέματα, το Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, κτλ. που βγήκαν όλα παραμύθια.
Γράφει ο Αντίοχος.
Πέρασε κι ο 15αύγουστος, τελειώνουν τα «μπάνια του λαού», κι έρχεται η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία παραδοσιακά ο εκάστοτε πρωθυπουργός εξαγγέλλει μέτρα και δίνει την κατεύθυνση της οικονομικής πολιτικής που θα ακολουθήσει.
Τα παπαγαλάκια της πιάτσας Συγγρού, λοιπόν, διαρρέουν ότι ο φον Αντωνάκης (αν μέχρι τότε του έχει περάσει η «ισχιαλγία» κι έχει έρθει στα συγκαλά του…), αφού πρώτα πάρει την έγκριση του προέδρου της Κομισιόν Γιούνκερ, σε συνάντηση που θα έχουν στις 30 Αυγούστου στο Παρίσι, θα εξαγγείλει… φοροελαφρύνσεις, με σκοπό να πάει τον επόμενο μήνα (τον Οκτώβριο) σε πρόωρες εκλογές! Ιδού ένα πρόχειρο δείγμα των «διαρροών»:...

«Μυρίζουν κάλπες – Ο Σαμαράς στην ΔΕΘ θα μοιράσει υποσχέσεις για μείωση φόρων
Μετά την φοροκαταιγίδα του καλοκαιριού που γονάτισε την Ελληνική κοινωνία και το μπάχαλο με τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ, ο Αντώνης Σαμαράς θα επιχειρήσει να αλλάξει το κλίμα ανακοινώνοντας ένα πακέτο φοροελαφρύνσεων από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Με δεδομένο ότι πλησιάζει η εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, μια διαδικασία που ενδεχομένως οδηγήσει και σε εθνικές εκλογές, ο πρωθυπουργός φέτος στη ΔΕΘ θα «πατήσει» πάνω στο πρωτογενές πλεόνασμα και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινώνει επτά αλλαγές στο πεδίο της φορολογίας, που πρέπει όμως πριν να έχει συμφωνήσει για τα ενδεχόμενα «δώρα» στους Έλληνες πολίτες με την τρόικα και τους δανειστές».
(ΥΓ): Εννοείται, ότι αυτές οι «φοροελαφρύνσεις» που θα εξαγγείλει ο Σαμαράς, θα μείνουν στα λόγια αν κερδίσει τις προσεχείς εκλογές, όπως έμειναν και τα προεκλογικά παραμύθια του Ζαππείου 1, Ζαππείου 2, κ.τ.λ., το 2012. Αλλά, τι σημασία θα έχει τότε πλέον, αν βρεθούν πολλοί ΗΛΙΘΙΟΙ να τον πιστέψουν και να τον ψηφίσουν στις εκλογές, αφού μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται;

http://paspartoy.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: