ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Έλληνες πολίτες παρίες και «πρόσφυγες» υπεράνω του νόμου!

Σε επικίνδυνο θέατρο του παραλόγου μετατρέπουν την Ελλάδα  



Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Για να τελειώνει η πλάκα και πριν τα πράγματα εξελιχθούν σε καταστάσεις που θα είναι από πολύ δύσκολα ελέγξιμες έως ανεξέλεγκτες. 


Η συμπεριφορά των «προσφύγων» - λαθρομεταναστών, τόσο η γενικότερη, όσο και η ειδικότερη, όπως αυτή έχει καταγραφεί από απλούς πολίτες που θέλησαν να τους συνδράμουν ανθρωπιστικά, όσο και από κάμερες που αποτύπωσαν τις ταραχές και τα μεταξύ τους αιματηρά επεισόδια, χαρακτηρίζεται ως μεστή θράσους και αγνωμοσύνης έως επιθετική και επικίνδυνη για τους Έλληνες πολίτες και την ίδια την Ελλάδα.

Είναι γνωστό πως υπάρχει κείμενη νομοθεσία, η οποία τιμωρεί ανεξαιρέτως την οποιαδήποτε παραβατικότητα που πραγματοποιείται εντός της Ελληνικής Επικράτειας, εντός του Ελληνικού εδάφους. 

Και όμως, παραμένουν ασύλληπτοι και ατιμώρητοι για παραβατικές και επικίνδυνες συμπεριφορές, τόσο οι «πρόσφυγες» - λαθρομετανάστες, όσο και οι «επιτήδειοι» (γνωστοί – άγνωστοι) που τους χειραγωγούν και τους χρησιμοποιούν σε δράσεις (κινήσεις και ενέργειες) με τις οποίες καταστρέφουν την δημόσια περιουσία, δημιουργούν προβλήματα στην απρόσκοπτη και ασφαλή μετακίνηση επί δημοσίων χώρων και ταυτόχρονα απειλούν ανθρώπινες ζωές και την ειρήνη και ασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας…!
 


Σε οποιαδήποτε περίπτωση, που κάποιος Έλληνας θα τολμούσε να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε παρόμοια ενέργεια όπως αυτές των «προσφύγων» - λαθρομεταναστών, θα είχε συλληφθεί πάραυτα και θα είχε παραπεμφθεί αρμοδίως έναντι της Ελληνικής Δικαιοσύνης, αφού προηγουμένως οι αστυνομικές αρχές θα επιδείκνυαν την δέουσα ισχύ τους έως και του σημείου έκθεσης σε κίνδυνο της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας του… διαμαρτυρόμενου Έλληνα πολίτη… 
Τις τελευταίες ημέρες όλοι μας γίναμε μάρτυρες περιστατικών διαμαρτυριών των «προσφύγων» - λαθρομεταναστών, οι οποίοι έφθασαν και στο σημείο να επιτίθενται κατά των αστυνομικών δυνάμεων, χωρίς να υπάρξει καμία απολύτως αντίδραση (έστω και για αυτοάμυνα) από την πλευρά των αστυνομικών. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με αδιάψευστες πληροφορίες μας, η εριστικότητα των «προσφύγων» - λαθρομεταναστών στην Ειδομένη έχει ξεπεράσει κάθε όριο και έχει προκαλέσει την θυμηδία εκείνων των Ελλήνων πολιτών που προσέτρεξαν να τους βοηθήσουν από το υστέρημά τους με κάθε τρόπο, αλλά αντιμετώπισαν άρνηση και χλευασμό (π.χ. στην δωρεάν παροχή τροφής, την οποία πετούσαν οι «ταλαιπωρημένοι» με την αιτιολογία ότι «η τροφή αυτή δεν είναι ευλογημένη από ιμάμη»!!!).

Την ίδια στιγμή, παρακείμενοι αλληλέγγυοι που έχουν καταφθάσει από όλα τα σημεία του πλανήτη (ακόμη και από την Κορέα), αρνούνταν επιτακτικά να καταγραφούν σε κάμερες κα φωτογραφικές μηχανές, δημιουργώντας υποψίες για τον πραγματικό τους ρόλο στην περιοχή, ενώ ήταν οι ίδιοι που κυκλοφόρησαν φήμες, οργάνωσαν, κυκλοφόρησαν φυλλάδιο και ξεσήκωσαν τους «πρόσφυγες» - λαθρομετανάστες να μετακινηθούν προς τα Σκόπια από άλλο πέρασμα ή να αποκλείσουν την εθνική οδό σε ένδειξη διαμαρτυρίας, παραβιάζοντας το νόμο…
Το τελευταίο επεισόδιο με το σκηνικό μάχης στο λιμάνι του Πειραιά, ήρθε απλώς να προστεθεί σε μία σωρεία παρόμοιων επεισοδίων που συμβαίνουν στα ελληνικά νησιά (και όχι μόνο). Είναι μία χαρακτηριστική σκηνή της «ειρηνικής διάθεσης» που διακατέχει τους συγκεκριμένους «ταλαιπωρημένους», αλλά κατά τα άλλα ικανότατους για μάχες σώμα με σώμα και για καταστροφές της ελληνικής περιουσίας, δηλαδή εκείνης της περιουσίας που φτιάχτηκε από τον ιδρώτα και τον κόπο των Ελλήνων πολιτών.

Όλως παραδόξως, κανείς δεν συλλαμβάνεται από τις ελληνικές αρμόδιες (αστυνομικές ή άλλες) αρχές, οι οποίες δίνουν την εντύπωση πως λειτουργούν με εντολή άνωθεν, η οποία τους «έχει δέσει τα χέρια» απέναντι στην επικίνδυνη «κινητικότητα» που καταγράφεται τόσο από τους «πρόσφυγες» - λαθρομετανάστες, όσο και από τους γνωστούς – αγνώστους «μέντορές» τους, που είτε έχουν μετατρέψει σε επάγγελμα τον ανθρωπισμό είτε λειτουργούν συστηματικά ενάντια στα συμφέροντα και την ασφάλεια της χώρας, την οποία «κάμπτουν» ακολουθώντας ως πάγια μέθοδο της ανθρώπινης ασπίδας, δηλαδή την χρήση γυναικών και παιδιών στη πρώτη γραμμή των «διαμαρτυριών» τους και την συστηματική δημοσίευση, προβολή και διάδοση σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, εικόνων λερωμένων ανήλικων παιδιών και δυστυχισμένων γυναικών…

Εάν σε όλα αυτά προστεθούν και οι δράσεις ξένων μυστικών υπηρεσιών, οι είσοδοι ριζοσπαστών φανατικών ισλαμιστών και οι εκπαιδευμένοι σε μάχες και τρομοκρατικές ενέργειες τζιχαντιστές, αντιλαμβανόμαστε πως η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα χώρο όπου λίαν συντόμως θα εκδηλωθούν ενέργειες (ή "παρενέργειες") ομάδων ή ατόμων, που είτε για προσωπικούς λόγους (π.χ. φτώχεια) είτε για λόγους σκοπιμότητας (π.χ. υποκινούμενοι από τρίτους ή λειτουργώντας με σχέδιο που προϋπήρξε της εισόδου τους στην χώρα), θα δράσουν κατά της εσωτερικής ειρήνης και ασφάλειας, εκθέτοντας άμεσα ή έμμεσα, ηθελημμένα ή μη, σε κίνδυνο ζωές Ελλήνων πολιτών... Είναι ακριβώς οι ίδιοι "πρόσφυγες" - λαθρομετανάστες, που έχουν χαρακτηριστεί από το σύνολο των ευρωπαϊκών χωρών ως επικίνδυνοι, και όλως παραδόξως -σύμφωνα με τις δηλώσεις και την στάση της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης- για την Ελλάδα ισοδυναμούν με... "ευλογία"!!!
Δυστυχώς, αυτού του είδους η στάση των αρχών, και δη της κυβέρνησης μέσω των πασιφανώς ιδεοληπτικών ή ανίκανων υπουργών, δημιουργεί μία ιδιαίτερα δυσάρεστη και αρνητική εικόνα για την χώρα, αφού έχει γίνει πλέον αντιληπτό από όλους πως τα «φιλάνθρωπα αισθήματα» των κυβερνώντων βρίσκονται σε πλήρη αντιδιαστολή με την ασφάλεια της χώρας και των γηγενών Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, την ίδια στιγμή που οι «πρόσφυγες» - λαθρομετανάστες (όσο και εκείνοι που τους κατευθύνουν) απολαμβάνουν μία ιδιότυπη ασυλία των πράξεών τους, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να υλοποιείται σειρά πολιτικών αποφάσεων που αφορούν την δωρεάν στέγαση, σίτιση, ιατροφαρμακευτική πρόνοια και περίθαλψη, καθώς και άλλες ιδιαίτερες πάγιες και βιοτικές ανάγκες... 
Για όσους ακόμη δεν το έχουν αντιληφθεί, η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου αντιμετωπίζει τους Έλληνες πολίτες ως παρίες και παρείσακτους, οι οποίοι είτε πρέπει να εξανδραποδισθούν (για να ικανοποιήσουν την οποιαδήποτε παράλογη οικονομική απαίτηση της κυβέρνησης), είτε πρέπει να φύγουν από τη χώρα (για να διασωθούν από τον πόλεμο που τους έχουν ανοίξει οι κυβερνώντες), η οποία με τη σειρά της αλλοιώνεται μεθοδικά και συστηματικά τόσο στα δημογραφικά, όσο και στα θρησκευτικά και πολιτισμικά της στοιχεία… 



Και, τέλος, αυτή η κοινή, και αντιληπτή σε όλους, διαπίστωση οδηγεί στο εύλογο και ρητορικό ερώτημα: Ποιος είναι ποιο επικίνδυνος; Οι «πρόσφυγες» - λαθρομετανάστες ή η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου; Η απάντηση είναι πως εφόσον υφίσταται κίνδυνος (ο οποίος μπορεί να μην είναι διπλός, αλλά πολλαπλός), τότε αυτός πρέπει να εξαλειφθεί…
 
ΥΓ: Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ οι "εγκλωβισμένοι πρόσφυγες" - λαθρομετανάστες είναι σχεδόν 53.000, αριθμός που δεν γίνεται πιστευτός από κανέναν (ούτε από εκείνους που τον εξέδωσαν), ενώ έχει διαρρεύσει έγγραφο που αναφέρεται σε σίτιση "προσφύγων" - λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην Αττική και αντιστοιχούν σε περίπου 750.000!!! 

Μέσα σε όλο αυτόν τον ορυμαγδό, όλοι ξέχασαν τους αριθμούς των λαθρομεταναστών που ήδη βρισκόταν στην χώρα και οι οποίοι -σύμφωνα με δήλωση σε δημοσιογράφους που έγινε από τον Αντώνη Σαμαρά το καλοκαίρι του 2013 σε επίσκεψή του στις ΗΠΑ- υπολογίζονται σε 2,5 εκατομμύρια!!! 

Και, δυστυχώς, όταν "μιλάνε" οι αριθμοί αποκαλύπτουν διαθέσεις και προθέσεις και την σκληρή αλήθεια... καταρρίπτοντας φαιδρότητες του τύπου "οι πρόσφυγες θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας" ή "οι πρόσφυγες που έχουν 250.000 μπορούν να τα επενδύσουν στην Ελλάδα και να τύχουν καλύτερης μεταχείρισης". 

Δηλώσεις κυβερνώντων που προκαλούν την κοινή λογική, αλλά και τον ανθρωπισμό που επαγγέλονται οι ίδιοι... 
ΥΓ2: Κάποιοι ισχυρίζονται πως η εικόνα της Ειδομένης και του Πειραιά λειτουργούν ως αποτρεπτικός παράγοντας για την έλευση και άλλων "προσφύγων" - λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Επειδή η γελοιότητα έχει όρια, εμείς θα τους τονίσουμε ότι τα έχουν ξεπεράσει, αφού αυτές οι εικόνες (Ειδομένη, Πειραιάς κ.α.α) που βγαίνουν στα διεθνή ΜΜΕ για την Ελλάδα, λειτουργούν επίσης αποτρεπτικά για ανθρώπους που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα για τουρισμό, δηλαδή, για να προσφέρουν στην οικονομία της χώρας... 
ΥΓ3: Παρενθεντικά και μέσα στα πλαίσια της γενικότερης ενημέρωσης, πρέπει να σημειώσουμε πως ο ανθρωπισμός για τους μουσουλμάνους δεν έχει την ίδια έννοια που του προσδίδουμε εμείς οι "άπιστοι". Έτσι, στο Βέλγιο, ιμάμης αρνήθηκε να προσευχηθεί για τα θύματα των πρόσφατων βομβιστικών ενεργειών, επειδή... δεν ήταν μουσουλμάνοι!!! 


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: