ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Είναι οριστικό! Ανοιχτή "επίθεση" της Ρωσίας στην Τουρκία...


Στην επιστολή γίνεται αναφορά σε αρκετές ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τουρκικούς ή άλλους πόρους. Σύμφωνα με την επιστολή, οι τρομοκρατικές ομάδες, που δρουν στη Συρία έλαβαν εκρηκτικές ύλες αξίας 1,9 εκατ. δολαρίων μέσω της Τουρκίας το περασμένο έτος.
Στοιχεία-φωτιά κατέθεσε στον ΟΗΕ, η Ρωσία, τα οποία αποδεικνύουν την συνεργασία Τουρκία-τζιχαντιστών.
Πιο συγκεκριμένα, οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους προμηθεύονται όπλα, από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τον ρώσο απεσταλμένο του ΟΗΕ, Vitaly Churkin.
Ο Churkin , εξηγεί στην επιστολή του προς τον ΟΗΕ, ότι: «κύριος προμηθευτής όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού του ISIS είναι η Τουρκία, η οποία χρησιμοποιεί τις ΜΚΟ για το σκοπό αυτό. Ο Εθνικός Οργανισμός Πληροφοριών της Τουρκίας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις αυτές. Οι μεταφορές που γίνονται μέσω αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων αποστολών ανθρωπιστικής βοήθειας».
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που κατατέθηκαν στον ΟΗΕ, οι τούρκοι μεταφέρουν όπλα στους τζιχαντιστές μέσω οχημάτων, που υποτίθεται ότι πηγαίνουν ανθρωπιστική βοήθεια στην Συρία. 
Αναμένεται η απάντηση της Τουρκίας στην νέα "επίθεση" που δέχτηκε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ωστόσο τα περιθώρια που της απομένουν στενεύουν επικίνδυνα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: