ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ»




Το γεγονός ότι ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος ψήφισε το 1ο Μνημόνιο, καθ' όλα κατακριτέος γι αυτό, δεν αφαιρεί ούτε στο ελάχιστο τις γνώσεις και την εμπειρία του να προβλέπει γεωπολιτικά γεγονότα στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή. Οφείλω όμως να του αναγνωρίσω, ότι ήταν ο μόνος και ο πρώτος βουλευτής που αναφέρθηκε εντός του Κοινοβουλίου, πριν από χρόνια στην ύπαρξη πετρελαίου και ορυκτού πλούτου. Κι αυτό, μεταξύ άλλων,  τον καθιστά ως μια ΄πολιτική προσωπικότητα που αξίζει να σταθεί κάποιος στις δηλώσεις του για την τραγωδία που δυστυχώς βρίσκεται μπροστά μας.... αν δεν ανατραπεί από τον ελληνικό λαό.
Η συνέντευξη που ακολουθεί στον εξαιρετικό συνάδελφο Μάκη Βραχιλίδη, είναι όντως βαρυσήμαντη και πρέπει να τύχει της ιδιαίτερης προσοχής μας. 

Πόπη Σουφλή

«ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΑΝ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 
ΜΑΣ»
• «Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα δεν διαθέτει χρήματα ούτε για ανταλλακτικά των αεροσκαφών, η Τουρκία εξοπλίζεται σαν αστακός ανατρέποντας κάθε ισορροπία, στον εναέριο χώρο του Αιγαίου»
• «Αυτά που γίνονται σε βάρος της Ελλάδος δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο. Η σύγκρουση δεν θα αργήσει»
• «Η Ελλάδα μέσα στο ευρώ δεν μπορεί να επιβιώσει. Θα έχει μπροστά της χρόνια μαρασμού και κατάπτωσης»
• «Επαναλαμβάνω, ήταν λάθος μου η ψήφιση του πρώτου Μνημονίου. Ανέλαβα αυτή την ευθύνη των πράξεών μου»
 
Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: