ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ




Οι διεθνείς τραπεζίτες μετατρέπουν το απλό χαρτί σε χρήμα, μέσω των τυπογραφείων τους και μας το δίνουν με τόκο, μέσω της Federal Bank, της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας και της Κεντρικής Τράπεζας της κάθε χώρας..

Να μας απαντήσουν οι πολιτικοί της κάθε χώρας γιατί αυτό το δικαίωμα δεν το έχει το κράτος για να μη δίνει πουθενά τόκο για ένα απλό χαρτί που τύπωσαν κάποιοι ελάχιστοι ιδιώτες, διεθνείς τραπεζίτες;;;

Γιατί η Federal Bank, η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα και η Κεντρική Τράπεζα της κάθε χώρας (μοναδικές εξαιρέσεις Κούβα, Ιράν, Βόρεια Κορέα) ανήκουν στο μεγαλύτερο μετοχικό τους ποσοστό σε αυτούς και όχι στο Κράτος;;;

Γιατί οι πολιτικοί δεν αφαιρούν από τους διεθνείς τραπεζίτες αυτό το δικαίωμα;;;

Δεν το πράττουν οι πολιτικοί γιατι οι διεθνείς τραπεζίτες τους δώσανε μερικά από τα χαρτιά που τυπώνουν για να ζούν άνετα.

Αφού είναι οικονομικό το ζήτημα τότε πάρτε αυτό το δικαίωμα για λογαριασμό του κράτους και εμείς ο κόσμος θα σας δώσουμε περισσότερα.

Μήπως φοβάστε να τα βάλετε με τους διεθνείς τραπεζίτες;;;

Προσέξτε γιατί οι διεθνείς τραπεζίτες με όλα αυτά που σας βάζουν να κάνετε, θέλουν να αγανακτήσουν το λαό και να τον στρέψουν εναντίον σας για να λάβουν οι ίδιοι την πολιτική εξουσία.

Θέλουν μέσω των νόμων, που σας αναγκάζουν να εφαρμόσετε, να προκαλέσουν κοινωνική αναταραχή και να σας ανατρέψουν με βίαιο τρόπο.

Με αυτές τις κοινωνικές επαναστάσεις που θα προκαλέσουν, θέλουν να καταλύσουν τα κράτη, να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση και να λάβουν οι ίδιοι την εξουσία.

Μην συμμαχείς άλλο μαζί τους.

Δεν είναι φίλοι σου αλλά εχθροί σου.

Αν σε κρατάνε στο χέρι για διάφορες ανήθικες πράξεις που έκανες, τότε παραιτήσου και άσε τις υγιείς, ακομμάτιστες, ανεξάρτητες και αδιάφθορες δυνάμεις να αναλάβουν, να αναμετρηθούν μαζί τους.

Αντιληφθείτε το και συμμαχήστε με τον λαό πριν να είναι πολύ αργά για όλους!!!!!

 ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ - SHAPING OUR WORLD ·

Δεν υπάρχουν σχόλια: