ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Δυτικη Αχαΐα: Πανελλήνιος Αγώνας Λίγκας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στο Σαντομέρι - Πλούσιο θέαμα υπόσχονται οι συμμετέχοντες!


Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου


Αχαΐα: Πανελλήνιος Αγώνας Λίγκας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στο Σαντομέρι - Πλούσιο θέαμα υπόσχονται οι συμμετέχοντες!  Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου
Ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων με την υποστήριξη της  Λέσχης Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας στις 29 και 30 Ιουνίου 2013 με ώρα έναρξης στις 13:00 συνδιοργανώνουν διήμερο σκέλος της Ελληνικής Λίγκας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στο υπέροχο όρος Σκόλλις με αφετηρία την πίστα απογείωσης που βρίσκεται πάνω από το χωριό Σαντομέρι.
To Σαντομέρι είναι μια από τις παλαιότερες και πιο αγαπημένες περιοχές πτήσεων της Αχαΐας, με πολλές δυνατότητες ανεμοπορίας μεγάλων αποστάσεων, που φιλοξενεί την Αχαϊκή και πανελλήνια αεραθλητική δραστηριότητα για σειρά ετών!!!
Μετά από την πολύ πετυχημένη Πανελλήνια Φιλική Συνάντηση του Μαΐου του 2012, φέτος ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων υποστηρίζει έναν επίσημο Πανελλήνιο αγώνα με βαθμολογικό ενδιαφέρον για την κατάταξη των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.
Αθλητές Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς από όλη την Ελλάδα με την αιγίδα της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας και της Επιτροπής Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, θα φιλοξενηθούν στην περιοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με κέντρο των αγώνων το χωριό Σαντομέρι.
Η αθλητική αυτή συνάντηση αποσκοπεί στην προαγωγή του αγωνιστικού πνεύματος μεταξύ των αθλητών του Αλεξιπτώτου Πλαγιάς από όλη την Ελλάδα ή και το εξωτερικό και την πραγματοποίηση αγωνιστικών πτήσεων με ασφάλεια, μέσα στα πλαίσια ισχυόντων κανονισμών.
Οι Αθλητές θα απογειωθούν από την πίστα απογειώσεων πάνω από το γραφικό Σαντομέρι και θα πραγματοποιήσουν αγωνιστικές πτήσεις μεγάλων αποστάσεων στην ευρύτερη περιοχή, προς  τον Άγιο Νικόλαο του Σπάτα, την Μονή Μαρίτσας, το φράγμα του Πηνειού, το Καλέντζι, το Αλεποχώρι, τον Σκιαδά, το Πανόπουλο, το δάσος της Φολόης και αν ο καιρός το επιτρέψει, και ως και την Αρχαία Ολυμπία!
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αποσκοπούμε στην πραγματοποίηση μιας πολύ επιτυχημένης αγωνιστικής συνάντησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: