ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΔΕΝΔΙΑ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ- ΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ Σ’ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ …



Αναρτήθηκε από τον/την CretanPatriot στο 30/06/2013
 
 
 
 
 
 
2 Votes

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝΔΙΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΩΝ:

“ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ”


poasy-dendias

Την ανησυχία τους για την έκβαση της επιχείρησης στη Φωκίδα και την Αιτωλοακαρνανία, εξέφρασαν σήμερα στον υπουργό Δένδια, μέλη της ΠΟΑΣΥ.

“Η Ομοσπονδία μας σήμερα 28-06-2013 συναντήθηκε με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ με θέμα συζήτησης μια σειρά αιτημάτων που είχαν γνωστοποιηθεί έγκαιρα προς τον ίδιον, αλλά συνεχίζουν να παρουσιάζουν αδικαιολόγητη στασιμότητα στην αντιμετώπισή τους.

Μεταξύ αυτών τέθηκαν, η αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών, η απογραφή των αστυνομικών στην κατηγορία ΤΕ, η έκδοση υπηρεσίας σε εβδομαδιαία βάση, η ίδρυση των λεσχών εστίασης, η αναβάθμιση της Αστυνομικής Ακαδημίας, η κοστολόγηση των μετακινήσεων, η νυχτερινή αποζημίωση, η συμμετοχή σε Υπηρεσιακές Επιτροπές κ.α. Επίσης, κατατέθηκε ο προβληματισμός μας για την εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Φωκίδα, καθώς και για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, τονίζοντας ότι πρέπει να χαρακτηρίζονται ως «ευρείας κλίμακας», αναφέρει η Πανελλήνια Ένωση Αστυνομικών.

Ο κ.Δένδιας για το θέμα των Αλβανών, είπε μεταξύ άλλων ότι “για το χαρακτηρισμό των αστυνομικών επιχειρήσεων οι οποίες έχουν διάρκεια χρόνου και εμπλέκεται μεγάλος αριθμός υπηρεσιών, ως «ευρείας κλίμακας», συμφώνησε ότι τούτο πρέπει να εξεταστεί για να αντιμετωπίζονται άμεσα τα ανακύπτοντα προβλήματα”.

Ποιος θα είναι ο επόμενος δεν ξέρουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: