ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ- MIXAΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: Κιοτής ανιψιός ο Καραμανλής και προδότης ο Παπανδρέου - νέες δηλώσεις του αχαιού βουλευτή της Χρυσής Αυγής που προκάλεσαν




Στο στόχαστρο του βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη μπήκαν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Καραμανλής, στη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας.
Ο Μιχάλης Αρβανίτης χαρακτήρισε "κιοτή ανηψιό" τον Κώστα Καραμανλή και "προδότη" τον Γιώργο Παπανδρέου.
Αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή απέφυγε να πει το όνομά του καθώς όπως είπε δεν θα του έκανε τη χάρη να του πει και υποστήριξε ότι ο "κιοτής ανιψιός" το 2009 παρέδωσε την Πρωθυπουργία γιατί φοβήθηκε μην τον κάνουν νταντά, αλλά ο ηγέτης πρέπει να είναι έτοιμος να χύσει το αίμα του, όπως είπε.
Από τα βέλη του Μιχάλη Αρβανίτη δεν ξέφυγε ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου.
«Το είχαν κανονίσει πριν αναλάβει ο Παπανδρέου, να πάμε στο στόμα του τέρατος που λέγεται Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Το είπε και ο ίδιος ο Στρος Καν. Μπορούσε να δανειστεί με 1% από Κίνα και Ρωσία όμως δεν το έκανε. Τι άλλο μπορούσε να κάνει; Να ζητήσει λογιστικό έλεγχο του χρέους. Αυτό που λέει πάντα η Χρυσή Αυγή. Αλλά ένας τέτοιος πράκτορας από την Αμερική ήθελε να θάψει τους Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: