ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Τρόμος! Η Ελλάδα κατοικείται από 80% Ελλήνων…

muslimssss
Κόλαφος αποδεικνύονται τα άτεγκτα στοιχεία και οι αριθμοί των μουσουλμάνων που είναι εγκατεστημένοι σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος στο διαδίκτυο. 
Το 2010, (πριν από 6 χρόνια δηλαδή) έχει εκτιμηθεί ότι στην Ελλάδα κατοικούν 830.000 ως 1.000.000 μουσουλμάνοι ( βλ. Το Βήμα, 14/2/2010), ενώ μαζί με αυτούς που έχουν εισέλθει τα τελευταία χρόνια εκτιμάται ότι ανέρχονται σε 1,8-2 εκ. άτομα, ένας αριθμός που αυξάνεται αλματωδώς!
Κοινώς, αυτή τη στιγμή οι μουσουλμάνοι σήμερα αναλογούν ή και ξεπερνούν το 20% (!) του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας. 
Μάλιστα, Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει  η Ένωση Μουσουλμάνων, υπάρχουν τρεις κατηγορίες από τους ομοίους τους: «Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα με περίπου 120.000 άτομα που κατοικούν κυρίως στη Δυτική Θράκη και κατά δεύτερο λόγο στη Ρόδο και στην Κω, καθώς και Έλληνες που ασπάστηκαν το Ισλάμ αφού παντρεύτηκαν μουσουλμάνους. Αλλά ο μεγάλος αριθμός τους είναι αυτοί που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία 10-20 χρόνια, με προέλευση κυρίως από αραβικές χώρες αλλά και το Πακιστάν, το Αφγανιστάν,το Μπανγκλαντές, τη Νιγηρία, Γκάνα, Σομαλία,Αλγερία κλπ.
Επισημαίνεται εδώ ότι, η Ελληνίδα μητέρα γεννά 1,1 παιδί κατά μέσο όρο, γεγονός που δεν αρκεί για την αναπλήρωση των γενεών, έναντι 5 παιδιών κατά μέσο όροι της μουσουλμάνας μητέρας. Σε κάθε 90.000 νέες γεννήσεις περίπου το χρόνο τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αντιστοιχούν 120.000 περίπου θάνατοι, γεγονός που σημαίνει ότι κάθε χρόνο, οι γηγενείς Έλληνες μειώνονται κατά 20-30.000 άτομα. 
Επιπλέον, με την έλευση της οικονομικής κρίσης, από το 2009 και μετά, μεταναστεύουν ετησίως πάνω απο 120.000 Έλληνες στο εξωτερικό. Και την ίδια ώρα εισβάλλουν 3-5.000 μουσουλμάνοι ημερησίως. Με δεδομένο ότι, τα βόρεια σύνορά μας προς τις Ευρωπαϊκές χώρες έχουν κλείσει οριστικά για τους μετανάστες, αναμένεται να φανεί αν θα λειτουργήσουν στην πράξη οι τελευταίες αποφάσεις των Ευρωπαϊκών συνόδων για κλείσιμο των συνόρων όσον αφορά την είσοδό τους από την Τουρκία. Φυσικά, αν αυτό το τσουνάμι της εισβολής δε σταματήσει, τότε η Λιβανοποίσηση της χώρας και η μετατροπή της σε Ισλαμικό κράτος είναι απόλυτα ορατή στο κοντινό μέλλον.
Όλα τα παραπάνω όμως, αφορούν το πρώτο σκέλος της έρευνας. Το δεύτερο αφορά την κατανομή τους στο χάρτη της Ελλάδος  και την καταγωγή τους.
Ως και το 2001, οπότε ο κάθε πολίτης δήλωνε το θρήσκευμά του, οι Έλληνες μουσουλμάνοι αποτελούσαν μόλις το 1,3% του πληθυσμού της χώρας. Σε αυτούς συγκαταλέγονταν κυρίως τα μέλη της μειονότητας στη Θράκη, στην Κω και στη Ρόδο, όσοι είχαν τελέσει μεικτούς γάμους με Έλληνες υπηκόους, αλλά και ορισμένοι Παλαιστίνιοι που έφτασαν στη χώρα τη δεκαετία του ΄70 και πολιτογραφήθηκαν Έλληνες.
Ένας ορισμένος αριθμός των μουσουλμάνων που διαβιούν στη χώρα μας σήμερα προέρχεται από την Αλβανία. Πρόκειται κατά βάση για σουνίτες μουσουλμάνους, οι οποίοι ωστόσο στη συντριπτική πλειονότητά τους έχουν χαλαρή θρησκευτική πίστη ή είναι άθεοι, αφού η θρησκευτική λατρεία απαγορεύθηκε διά νόμου το 1967 από το καθεστώς Χότζα και δεκάδες τζαμιά και εκκλησίες καταστράφηκαν στο όνομα της «αλβανικότητας». Τελευταία, πολλοί Αλβανοί που έκαναν προκοπή στη χώρα μας έχουν επιστρέψει πίσω στην Αλβανία, αλλά λόγω των ανοιχτών συνόρων, η εκτίμηση του πραγματικού αρριθμού τους είναι αδύνατη.
Οι παλαιότεροι ηγέτες των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα είναι κυρίως παλαιστινιακής καταγωγής. Ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων κ. Ναΐμ Ελγαντούρ έφτασε στην Αθήνα από την Αίγυπτο, παντρεύτηκε χριστιανή, υπηρέτησε τη θητεία του στον ελληνικό στρατό, είναι επιχειρηματίας, πατέρας 8 παιδιών, αλλά και παππούς με τρία εγγόνια. Παρόμοια είναι η πορεία και του αντιπροέδρου της Ένωσης Μουσουλμάνων, του μεγαλοεπιχειρηματία κ. Ρασάν Μάζεν, πατέρα τριών παιδιών, Έλληνα υπηκόου. Σήμερα αναδεικνύονται πολλοί μικροί ηγετίσκοι μουσουλμάνων από διάφορες χώρες, ενώ πολλά ανεπίσημα τζαμιά λειτουργούν στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα.
Πέρα από τους νομιμοποιημένους Ένας μεγάλος όγκος λαθρομεταναστών ή νομίμως εργαζομένων στην Ελλάδα ο οποίος προέρχεται από χώρες όπως το Ιράν, το Ιράκ, η Ινδονησία, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, η Σιέρα Λεόνε, η Ρουάντα, το Μπανγκλαντές, η Ερυθραία, ακόμη και από την... εξωτική Μογγολία του Τζένγκις Χαν αλλά και την ταλαιπωρημένη Μιανμάρ. Παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία, όταν συλλαμβάνει μετανάστες, δεν καταγράφει το θρήσκευμά τους, στην εγγύτερη στην ανατολή «πύλη εισόδου» στο ευρωπαϊκό όνειρο, την Ελλάδα, καταφθάνουν καθημερινά χιλιάδες μουσουλμάνοι
O κύριος όγκος των μεταναστών κατοικεί στην Αθήνα, στον Πειραιά και στο Λαύριο. Υποβαθμισμένες και πολλές φορές εγκαταλειμμένες από τους Ελληνες περιοχές, όπως γύρω από την πλατεία Ομονοίας ή την πλατεία Κουμουνδούρου, τον Άγιο Παντελεήμονα, αλλά και άλλες πυκνοκατοικημένες, όπως ο Νέος Κόσμος, η Κυψέλη, η Καλλιθέα και το Παγκράτι, είναι οι τόποι όπου διαβιούν όσοι ξέφυγαν από την πλήρη ανέχεια των μη προνομιούχων χωρών (global south). Όπως επισημαίνει στο «Βήμα» ο κ. Ελγαντούρ, μουσουλμάνοι το θρήσκευμα εργάτες υπάρχουν σχεδόν σε όλο το μήκος και το πλάτος του ελληνικού εδάφους. «Πρόκειται για μια πραγματικότητα. Και ήδη υπάρχει δεύτερη και τρίτη γενιά μουσουλμάνων. Όπως εκτιμούν στελέχη των υπηρεσιών που παρακολουθούν τα θρησκευτικά ζητήματα στην Ελλάδα, συνολικά στη χώρα υπάρχουν 82 διαφορετικές «συγκεντρώσεις» ή «ομάδες» μεταναστών. Οι περισσότερες είναι μουσουλμανικές και οι 70 από αυτές βρίσκονται στην Αθήνα, στα δυτικά προάστια και στο Κορωπί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: