ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Είδηση ΒΟΜΒΑ της Ρωσίας εναντίον της Τουρκίας...

 
poutnn
Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της ρωσικής βουλής, Frants Klintseviç, σχετικά με τις τρείς επιθέσεις που έχει δεχτεί η Τουρκία, εντός έξι μηνών, οι οποίες κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Klintseviç, το παρακράτος και ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, ήταν αυτοί που πραγματοποίησαν τις επιθέσεις, βάσει των πληροφοριών, που έχουν συγκντρώσει οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες. 
Αφορμή μάλιστα για τις επιθέσεις, είναι η επεκτατική πολιτική που επιθυμεί να πραγματοποιήσει ο Τούρκος πρόεδρος, εισβάλλοντας στην Συρία, όπως εξήγησε ο ρώσος αντιπρόεδρος.
Βασικός και μόνιμος στόχος του Ερντογάν, είναι οι Κούρδοι που βρίσκονται στις περιοχές της Συρίας, οπότε η δημιουργία επιθέσεων, δήθεν από κουρδικές ομάδες, αποτελεί το τέλειο άλλοθι, για την εισβολή που ετοιμάζει ο τούρκος πρόεδρος.
Ο Ρώσος πολιτικός, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε για τα σχέδια του Ταγίπ Ερντογαν, αναφέρθηκε και στην Ελλάδα, την οποία επίσης επιθυμεί να καταλάβει ο Τούρκος πρόεδρος, όπως είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: