ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Αυτές είναι οι τρεις χώρες που δεν τολμάει κανείς ποτέ να ακουμπήσει!

russianarmy
Όσο κι αν υπάρχουν φόβοι σε αρκετές χώρες για πολεμικές συρράξεις και εισβολές, υπάρχουν τρεις χώρες οι οποίες είναι απροσπέλαστες, καθώς προστατεύονται από τρομερό στρατό αλλά και από στρατηγικές θέσεις κλειδιά, οι οποίες τους προστατεύουν. Ποιες είναι όμως αυτές οι χώρες; 
Πρόκειται για τη Νέα Ζηλανδία, την Ελβετία και φυσικά τη Ρωσία. 
Η πρόσβαση στη Νέα Ζηλανδία είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού οι στο νησί  πολύ δύσκολα μπορούν να φθάσουν οι εχθρικές στρατιωτικές δυνάμεις. Αν και η χώρα μοιάζει απομονωμένη διαθέτει μερικά από τα καλύτερα εμπορικά και στρατιωτικά λιμάνια, αλλά είναι και οχυρωμένη από την φύση. 
Η Ελβετία προστατεύεται από το βραχώδες και ορεινό έδαφός της, το οποίο είναι σχεδόν απροσπέλαστο από εχθρικά στρατεύματα. Μάλιστα, από τον 19ο αιώνα ισχύει στη χώρα το σχέδιο “Εθνικό Οχυρό”, για το οποίο έχουν δημιουργηθεί χιλιάδες στρατιωτικές υποδομές, οι οποίες περιλαμβάνουν γέφυρες, τούνελ και δρόμους. Όλα αυτά είναι καλά κρυμμένα κι άμεσα προσβάσιμα για τους 15.000 στρατιώτες της χώρας.
Σχετικά με τη Ρωσία, η ιστορία έχει γράψει πως όποιος προσπαθεί να εισβάλει σε αυτή, έχει αφανιστεί. Και ο Ναπολέοντας και ο Χίτλερ καταποντίστηκαν κάτω από την υπερδύναμη της μητέρας Ρωσίας, η οποία είναι αφιλόξενη για τους εισβολείς και διαθέτει τεράστια και άρτια εκπαιδευμένη στρατιωτική δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: