ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Λαθραίος βίασε μια 16χρονη Αμεα




ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι 35χρονος Ιρακινός που βρισκόταν στην Ελλάδα διαπραγματευόμενος τηνπαροχή από την ελληνική Πολιτεία πολιτικού ασύλου απήγαγε και πιθανόν κακοποίησε σεξουαλικά 16χρονη έφηβη Ελληνίδα με σοβαρά προβλήματα νοητικής στέρησης.
Ο Ιρακινός συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην 23η ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από ασφαλείς πηγές, ο γεννηθείς το 1978 αλλοδαπός, κάτοικος Αγίου Δημητρίου Αττικής (επί της οδού Παρθενώνος), υπεδείχθη από τη μητέρα της 16χρονης κοπέλας ως ο άνθρωπος που την είχε πάρει από την οικογένειά της και τη φιλοξενούσε στο σπίτι του.
Μένει να διαπιστωθεί μετά την παραγγελία ιατροδικαστικής εξέτασης εάν η μαθήτρια έχει σημάδια σεξουαλικής επαφής ή κακοποίησης. Πάντως από την Εισαγγελία Αθηνών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον 35χρονο για εκούσια απαγωγή ανήλικης (328 Π.Κ.) και για αντίσταση κατά της Αρχής (167 Π.Κ.), ενώ έχει διαταχθεί λήψη DNA από τον ρουχισμό της και τα προσωπικά της αντικείμενα.
Πρέπει να σημειωθεί ότι εδώ και μέρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου πληροφορία σύμφωνα με την οποία μια 16χρονη κοπέλα είχε βγει τη Δευτέρα βόλτα στη γειτονιά της, στον Αγιο Δημήτριο. Πακιστανός την είχε ακολουθήσει και, όταν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, την οδήγησε στο σπίτι του, όπου τη βίασε και την ξυλοκόπησε αγρίως.
Στη συνέχεια η 16χρονη πήγε στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε το έγκλημα και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σπίτι του αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη. Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», δεν φαίνεται να συσχετίζει τον αρχικώς υπεδειχθέντα Πακιστανό (γεννηθείς το 1997, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα αιτούμενος κι αυτός πολιτικό άσυλο) με το αδίκημα.
dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: