ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Από την Ηλεία ο ταξιτζής που σκότωσε με 12 μαχαιριές η γυναίκα του




Σοκαρισμένη η Ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τον φριχτό έγκλημα στην Αθήνα όπου δράστης μία 44χρονη που με δώδεκα μαχαιριές σκότωσε τον 61χρονο σύζυγό της την ώρα που κοιμόταν αφήνοντας ορφανά τα τρία της παιδιά.
Το θύμα είναι από την ευρύτερη περιοχή του Πύργου όπου έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς τους ενώ η μάνα του ταξιτζή ακόμα δεν έχει μάθει το τραγικό νέο.
 Το έγκλημα έγινε χθες τα ξημερώματα στην Αθήνα μπροστά στα μάτια του ενός εκ των τριών ανήλικων παιδιών του τρίχρονου, ενώ τα άλλα δύο 13 και 15 ετών το έμαθαν λίγο αργότερα.
Η 44χρονη είχε παντρευτεί τα δύο τελευταία χρόνια τον ταξιτζή και τα δύο μεγαλύτερά της παιδια ήταν από τον πρώτο γάμο. Η ίδια αποδίδει τον φόνο στην κακιά στιγμή καθώς και στα πολλαπλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν με τον σύζυγό της.
Η κηδεία του ταξιτζή θα γίνει αύριο στην ιδιαίτερη πατρίδα του που είναι λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Πύργο, από το Κολύρι. Ο πρώτος που ενημερώθηκε από τους συγγενείς στην Ηλεία ήταν ο αδελφός του που δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγωδία που είχε διαδραματισθεί με θύμα τον ίδιο του τον αδελφό.
Το θύμα πήγαινε συχνά στην ιδιαίτερη πατρίδα του και ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: