ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

«Κούρεμα» των στεγαστικών υπόσχεται ο Καμμένος…Τη δέσμευση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα διαγράψουν το 50% των σταγαστικών δανείων όταν αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας έδωσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος



  
Τη δέσμευση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα διαγράψουν το 50% των σταγαστικών δανείων όταν αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας έδωσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος και διαβεβαίωσε ότι …
θα πληρώσουν οι υπεύθυνοι για την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο.
Λέγοντας ότι «δεν μπορούν οι πολίτες να στηρίζουν την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών και έναντι αυτού να μην παίρνουν τίποτε» ο Πάνος Καμμένος υποσχέθηκε διαγραφή του 50% των στεγαστικών δανείων ενώ είπε ότι η ακύρωση του Μνημονίου στηρίζεται στον «δόλο» που υπήρξε από την κυβέρνηση Παπανδρέου προκειμένου να εμπλακεί η χώρα στο Μνημόνιο.
Αναφερόμενος στους Ανεξάρτητους Έλληνες είπε ότι δεν πρόκειται να μπουν στη λογική των 
εσωκομματικών συγκρούσεων και των προσωπικών στρατηγικών σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «δεν θα γίνουμε ένα από τα άλλα κόμματα γιατί είμαστε κίνημα πολιτών». Τόνισε ότι το κόμμα του δεν διαλύθηκε παρά τον οικονομικό αποκλεισμό που υπέστη, τις αποστασίες και τις απειλές, κάλεσε τα στελέχη να βρεθούν δίπλα στους πολίτες «που τους τσακίζει το μνημόνιο» και να μην αφήσουν ζωτικό χώρο «στους νεοναζί».
Χαρακτήρισε εχθρούς όσους κατέστρωσαν το σχέδιο για να παραδώσουν τη χώρα στο Μνημόνιο ενώ απέρριψε τη λογική του λάθου από πλευράς ΔΝΤ λέγοντας : «διέπραξαν έγκλημα με δόλο και είναι όλοι συνένοχοι. Υπάρχουν ποινικές και αστικές ευθύνες, δεν θα γλιτώσει κανείς με παραγραφές και νόμους. Με πρώτη την κυβέρνηση του Παπανδρέου που δήλωνε ότι η Ελλάδα είναι διεφθαρμένη χώρα, και οδηγούσε τη χώρα στο μνημόνιο με δεξιά πατερίτσα το ΛΑΟΣ».
Αναφερόμενος στο θέμα πιθανών συνεργασιών είπε: «δεν θα γίνουμε ποτέ πατερίτσα κανενός» και κάλεσε όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου να στηρίξουν το κόμμα του αφού «δεν υπάρχει πια πολιτική καταγωγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: