ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

"ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ". ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ.Βγάλτε την Ζ΄ΜΑΚ..! 9 Μέρες έχουν στήσει αντάρτικο στον Παρνασσό οι ουτσεκάδες.. Τι περιμένουν;


Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013


ΕΝΝΙΑ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΡΩ ΒΟΥΝΑ ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΜΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΑΣΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΡΙΚΟ...
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ Ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΔΟΥ ΛΑΜΠΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΝΤΩΝ ΤΗΣ Ζ' ΜΑΚ...
Διευρημένο Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιείται στην Άμφισσα στο οποίο θα συμμετάσχει και η Ένωση Αστ.Υπαλλήλων Ακαρνανίας αλλά και οι συνδικαλιστικές ενώσεις όμορων νομών.
Στο συμβούλιο αναμένεται να παραστεί ο αστυνομκός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας κ.Α.Κασκανης,καθώς επίσης και διευθυντές τοπικών αρχών της περιοχής οι οποίοι και θα προχωρήσουν σε ενημέρωση για την πορεία της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αδίστακτων δραπετών των φυλακών Τρικάλων.
Οι συνδικαλιστικές ενώσεις σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να εκφράσουν την ανησυχία τους για τον σχεδιασμό-προοπτική της επιχείρησης καθώς και την διοικητική μέριμνα με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν όπως υποστηρίζουν την ηγεσία και να "αποφευχθούν τα χειρότερα".
Με λίγα λόγια, οι συνδικαλιστές ζητούν να μάθουν που μένουν οι πάνω από 400-500 μπορεί και παραπάνω ένστολοι, τι τρώνε, εαν ξεκουράζονται και κυρίως εαν με όσα γίνονται εκεί, κινδυνεύει να σκοτωθεί κι άλλος συνάδερφός τους.
Κάποιο κομμάτι της αστυνομίας αμφισβητεί και τις αποφάσεις ηγεσίας και ανώτατων αξιωματικών.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται με όσα προσεκτικά επισημαίνει. Υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή των αναζητήσεων. 
Και δυστυχώς οι Αλβανοί δεν υπάρχουν πουθενά.
http://kerberos-hellas.blogspot.gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: