ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Αρχηγός al-Qaeda Υεμένης προς Η.Π.Α: «Έχετε χάσει τον έλεγχο – Δεν είστε πλέον ασφαλείς»



 
Ο στρατιωτικός ηγέτης του παρακλαδιού της al-Qaida στην Υεμένη προειδοποίησε τους Αμερικανούς ότι η ασφάλεια τους απειλείται ανοιχτά αν δεν σεβαστούν την «ασφάλεια των έτερων εθνών και αν δεν σταματήσουν να τους επιτίθενται και να τους καταπιέζουν».

Σε μήνυμα που απευθύνεται "προς το Αμερικανικό έθνος" ο Qassim al-Rimi, διοικητής της al-Qaida στην Αραβική Χερσόνησο δήλωσε: "δεν μπορείτε να επιτύχετε την εσωτερική ασφάλεια μέσω της αποσταθεροποίησης των άλλων χωρών ή μέσω των επιθέσεων και της στρατιωτικής καταπίεσης»

Το βίντεο - διάρκειας έξι λεπτών- αναρτήθηκε σε site που ελέγχεται από την τρομοκρατική οργάνωση αργά χθες το βράδυ, προειδοποίησε τους Αμερικανούς: «αφήστε ήσυχη την θρησκεία μας, τα εδάφη και τα έθνη μας και ασχοληθείτε με τις εσωτερικές σας υποθέσεις»..

Ο Al-Rimi δήλωσε ότι ο βομβαρδισμός στον Μαραθώνιο της Βοστώνης τον Απρίλιο, και η πρόσφατη αποστολή ύποπτων επιστολών με την ουσία ρηκίνη στον Πρόεδρο των Η.Π.Α Μπαράκ Ομπάμα και τον Δήμαρχο της Νέας ΥόρκηςMichael Bloomberg "δείχνουν ότι ο έλεγχος της ασφάλειας των Η.Π.Α έχει χαθεί". Το video δημιουργήθηκε από τον ιστότοπο προπαγάνδας της al-Qaida, το al-Malahem.

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: