ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΙΚΟ: ΜΕΣΑ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.





 olympiada στο Μαΐου 30, 2013

Τελικό: Κατατέθηκε με τις αναγνωρισμένες από την βουλή γενοκτονίες. Τώρα θα δούμε τις λοιπές παραμέτρους. Σύμφωνα πάντως με τα πρώτα που είδαμε, οι αρνητές των γενοκτονιών θα περάσουν άσχημες ημέρες, γιατί οι Έλληνες θα πάψουν να είναι θύματα ή χρυσόψαρα. Το Ολυμπία θα είναι εκεί, όπως ήταν και σήμερα αναχαιτίζοντας (έστω) το έκτρωμα. Διαβάστε το ιστορικό:

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ.

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ – ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟ!! ΠΡΟΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ; (Με πρώτη αναφορά στις γενοκτονίες πριν από οτιδήποτε άλλο λένε οι πληροφορίες μας).

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “Ολυμπία”, η Νέα Δημοκρατία κατέληξε στην πρόταση Νόμου που θα φέρει για το λεγόμενο “αντιρατσιστικό”. Η πρόταση αυτή λοιπόν, θα είναι ταυτόσημη με τις απαιτήσεις που είχε εκφράσει η Μαρία Ρεπούση στο περιβόητο σημείωμα που ήλθε στο φως της δημοσιότητας, αφού δεν υπάρχει αναφορά στις γενοκτονίες (στην ουσία αποκλείονται ρητώς) παρά μόνο στα εγκλήματα του ναζισμού!

Δηλαδή αυτό ακριβώς που ζητούσε η κυρία Ρεπούση. Τις αξίζουν συγχαρητήρια, αφού ως δείχνουν τα πράγματα κατάφερε να γελοιοποιήσει το κόμμα με τις περισσότερες έδρες στην βουλή και τώρα οι βουλευτές της πλειοψηφίας θα κληθούν να ψηφίσουν βάσει των επιταγών της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ και όχι όσων οι ίδιοι υποστήριζαν τις προηγούμενες ημέρες.

Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε ποιοί βουλευτές θα ψηφίσουν αυτό το σχέδιο νόμου, αφού όλα δείχνουν ότι θα έχει αυτή την μορφή και η ψηφοφορία θα είναι ονομαστική.

Αναμένουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: