ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Τρόμαξε ο προδότης Σαμαράς μη τυχόν και του πάρει την αρχηγία και πετά τον Φάτσα από τη κατοχική κυβέρνηση !



Εκτός κυβέρνησης ο Αβραμόπουλος με εντολή Σαμαρομέρκελ!

Φωτογραφία για Εκτός κυβέρνησης ο Αβραμόπουλος!
Μείζον εσωκομματικό θέμα πάει να δημιουργηθεί στη ΝΔ, με την απόφαση (;;) του πρωθυπουργού να δώσει, όπως διαρρέει στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά το ΥΠΕΞ στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο υπουργός Εξωτερικών έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι όλα αυτά που ακούγονται και διαρρέονται από το Μαξίμου, συνιστούν «μεγίστη προσβολή» προς το πρόσωπό του. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέει το Μαξίμου – μάλλον εν αγνοία του πρωθυπουργού- το ΥΠΕΞ το ζήτησε και θα το πάρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Σε αυτή την περίπτωση ο υπουργός Εξωτερικών όχι μόνο δεν πρόκειται να δεχθεί να πάει, ως καραμπόλα, σε άλλο υπουργείο, αλλά μάλλον θα προτιμήσει να μείνει εκτός κυβέρνησης!! Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι ενώ τις τελευταίες 2 μέρες μέχρι και η κουτσή Μαρία γράφει και λέει ότι ο Αβραμόπουλος θα μετακινηθεί, λόγω καραμπόλας, σε άλλο υπουργείο, οι ένοικοι του Μαξίμου δεν σκέφτηκαν να κάνουν μια διαρροή για να διαψεύσουν το όργιο φημών
. Και καλά αυτός που κάνει τις περίεργες διαρροές. Οι υπόλοιποι τι κάνουν;; Για την ιστορία ο Δ. Αβραμόπουλος είναι πρώτος τη τάξει υπουργός (με ειδική απόφαση του πρωθυπουργού), αντιπρόεδρος της ΝΔ και ο πολιτικός εκείνος που το 2009, κατά γενική ομολογία, βοήθησε, όσο κανείς άλλος μέσα στη ΝΔ, για να κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές ο Αντώνης Σαμαράς. Η Ντόρα για παράδειγμα ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει τη συμμαχία Σαμαρά-Αβραμόπουλου, που της στέρησε την αρχηγία της ΝΔ.

ΥΓ. Από το περιβάλλον του Δ. Αβραμόπουλου δεν κάνουν κανένα σχόλιο, για τη σχετική φημολογία, και το μόνο που σημειώνουν είναι πως η σχέση του πρωθυπουργού με τον ΥΠΕΞ είναι άριστη και δεν υπάρχει κανένα θέμα.

http://www.kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: