ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Τα παραμύθια του κυρ Φώτη! Μόλις κυκλοφόρησε! Μη το χάσετε!



dimar
Και να σου ξαφνικά που ο κυρ Φώτης έγινε πάλι κόκκινος και αποσύρει τους υπουργούς του από την κυβέρνηση καθώς και τα στελέχη του από άλλες θέσεις της δημόσιας διοίκησης.
Μήπως θυμήθηκε τα παραμύθια που έλεγε πέρυσι σε μια ταβέρνα των βορείων προαστείων προ των εκλογών ως άλλος Χανς Κρίστιαν Αντερσεν; 
Αλλά και εκεί ήξερες πότε να μιλήσεις. Τους άφησες πρώτα να φάνε για να βαρύνουν, να έχουν κατεβάσει και κρασί, να γλαρώσουν καλά καλά ώστε να ξεστομίσεις ξεδιάντροπα τις αριστερές σου θεωρίες. Ευτυχώς που την είχα βγάλει με νεράκι και τα είχα καταγράψει όλα.
Εδώ κυρ Φώτη ψήφισες τόσους νόμους.
Ξεχνάς ότι εξόντωσες τον εργαζόμενο;

Ή ότι μονιμοποίησες το χαράτσι;
Θες δηλαδή να πιστέψουμε ότι για 700 εργαζόμενους που είχες διαφορά με τον κυβερνητικό σου εταίρο κόντεψες -και καλά- να οδηγήσεις τη χώρα σε εκλογές; Μα καλά, εσύ δε μας μιλούσες για “απελευθέρωση”, “απαγκίστρωση” και “απεγκλωβισμό” δημοσίων υπαλλήλων; Τώρα κλαις, γιατί κλαις; Συ δεν ήσουν που γέλαγες χθες;
Εμένα κάτι που λέει ότι κατάλαβες πως έχεις πιάσει πάτο και κάνεις απέλπιδες προσπάθειες να βγεις στην επιφάνεια.
Γιατί τι είσαι κυρ Φώτη; Ένας πολιτικός αλχημιστής. Δε σου βγήκε η προεδρία του Συνασπισμού και την κοπάνησες διαβλέποντας εγκαίρως τις πολιτικές ευκαιρίες του μνημονίου με την επερχόμενη τότε κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ. Τώρα που αγγίζεις τον πυθμένα, επιζητάς πάλι να επιβιώσεις.
Για να δούμε όμως, πόσες κωλοτούμπες θα κάνεις. Έκανες ήδη μια που ως αριστερός (έτσι δηλώνεις δηλαδή) κυβέρνησες ακρονεοφιλελεύθερα. Τώρα θα κάνεις άραγε άλλη μια βγαίνοντας στο πεζοδρόμιο δίπλα στον εκάστοτε διαδηλωτή; Έχε γούστο να σηκώσεις και πλάκες πεζοδρομίου για όσα έχεις ψηφίσει!
Ξέρεις κυρ Φώτη υπάρχει μια φράση που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση:
Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: