ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ - ΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΟΡΚΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ - ΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΟΡΚΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ελληνικέ λαέ… Ο λαός της Τουρκίας σου έδειξε το δρόμο της αξιοπρέπειας. Αν δε θες να τουρκέψεις εσύ, τώρα που αυτός διεκδικεί τη ζωή και την αξιοπρέπειά του, τότε οφείλεις να συνειδητοποιήσεις, πως ήρθε η ώρα να πάρεις στα χέρια σου τη σκυτάλη του ξεσηκωμού, και να την τιμήσεις στη ζωή και στο θάνατο...

Πολίτη της Αθήνας, πολίτη της Ελλάδας…
Ο τουρκικός λαός ξεσηκώθηκε για ν ανατρέψει το δυνάστη του και ότι αυτός εκπροσωπεί. Την ίδια στιγμή, εσύ παραμένεις καθηλωμένος στον καναπέ, βλέποντας τουρκικά σήριαλ και ανεχόμενος χειραγωγούμενα και προσκυνημένα ανδρείκελα που τουρκεύουν τη ζωή σου και βγάζουν τον τόπο σου στο σφυρί.

Οι τούρκοι γείτονές μας, δεν περίμεναν τις αναλύσεις των φλύαρων, των άτολμων και των συμβιβασμένων. Δεν αρκέστηκαν σε παρελάσεις συμβιβασμού, που ποτίζουν το δέντρο της καρτερικότητας και της απάθειας, μέχρι να έρθει η ώρα της απόλυτης ταπείνωσης και του θανάτου.

Οι τούρκοι γείτονές μας, χειραφετήθηκαν μέσα σε μια νύχτα… Έφτυσαν κατάμουτρα τους επίδοξους ηγέτες και ηγετίσκους τους… Και πήραν στα χέρια τους τη μοίρα τους και τη ζωή τους.

Οι τούρκοι γείτονές μας…

Μετρούν τρείς μόλις νεκρούς που πέθαναν περήφανοι, αγωνιζόμενοι μαζί με το λαό τους για να εμποδίσουν τον ισλαμοφασισμό (αν και οι ίδιοι ζουν σε μια μουσουλμανική χώρα) να καταπιεί τη ζωή τους, και ήδη το καθεστώς που τους δολοφόνησε τρέμει. Η εξουσία του τρίζει. Η «παντοδυναμία» του αμφισβητείται πλέον σοβαρά από εχθρούς και φίλους…

Κι εσύ πολίτη της Ελλάδας, μετράς ήδη 4.000 δολοφονημένους από το καθεστώς εκείνων που παραδίδουν τη ζωή σου στον ισλαμοφασισμό, στα γκεσταπίτικα κολαστήρια, και υποθηκεύουν το βιός σου σήμερα για να το πλιατσικολογήσουν αύριο στο μεγάλο φαγοπότι των ισχυρών, αλλά παρ όλα αυτά επιμένεις να μην αντιδράς.

Τέσσερις χιλιάδες είναι οι δικοί σου νεκροί. Και πέθαναν ταπεινωμένοι. Κυνηγημένοι από τα χρέη, τις τράπεζες και την ανέχεια. Η δική σου απάθεια, δε τους έδωσε την ευκαιρία να επιλέξουν ούτε καν ένα θάνατο με αξιοπρέπεια, αγωνιζόμενοι για το μέλλον τους και τα παιδιά τους. Αύριο στη θέση τους θα είναι κάποιος από μας, ίσως να είσαι κι εσύ που διαβάζεις αυτές τις αράδες και που επιμένεις να καρτεράς το πεπρωμένο σου απαθής. Το αίμα τους σε καλεί και ταυτόχρονα στοιχειώνει τα ανδρείκελα που τους δολοφόνησαν..

Πολίτη της Αθήνας, πολίτη της Ελλάδας…

Το αιματοβαμμένο καθεστώς του Ερντογάν κλυδωνίζεται μετά από μόλις έξι μέρες αγώνα. Αυτό το γεγονός από μόνο του, καταμαρτυρά μεγάλες αλήθειες, τις οποίες δεν τόλμησες να κοιτάξεις ορθός και κατάματα, αυτά τα χρόνια της ντροπής που επιμένουν να σε ταπεινώνουν.

Οι εξουσίες δεν είναι αήττητες. Παραμένουν στο βάθρο τους και φαντάζουν ψηλές, όσο εσύ επιμένεις να τις κοιτάς σερνόμενος η γονατισμένος.

Η δύναμη δεν είναι στα χέρια τους, αλλά στα δικά σου τα χέρια. Κι αυτά τα χέρια πρέπει να ξέρουν ποιόν πιάνουν από το λαιμό και ποιανού την καρδιά ορκίζονται να ξεριζώσουν.
Οι μηχανισμοί καταστολής, δεν είναι μαζί τους. Γίνονται δικοί σου, αρκεί να σε νοιώσουν αποφασισμένο και δυνατό.

Τα ανδρείκελα της Αθήνας έχουν χάσει τον ύπνο τους. Τρέμουν την πιθανότητα του ντόμινο που θα τους οδηγήσει στο σκαμνί και την παραμικρή τιμωρία.

Πολίτη της Αθήνας, Έλληνα εργαζόμενε, Νέοι και νέες, άνδρες και γυναίκες…
Η ώρα του δικού σου ξεσηκωμού αν και καθυστερημένα έφτασε, και αυτή τη φορά δεν έχεις κανέναν δικαίωμα να την προσπεράσεις. Οι ηγέτες που πίστεψες, δε θα σε οδηγήσουν σε μια ζωή ανθρώπινη, αλλά στην απόλυτη καταστροφή, και το βλέπεις.

Η κυβέρνηση που ανέχεσαι, δεν υπηρετεί αυτό το λαό. Δεν υπηρετεί αυτό το έθνος. Δεν τιμά τον όρκο που έδωσε ενώπιον Θεού και ανθρώπων, αλλά τα συμβόλαιο ντροπής που υπέγραψε με τις συμμορίες στις οποίες λογοδοτεί και αναφέρεται για τα πεπραγμένα της.

Ήρθε καιρός να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Και μαζί μ αυτήν να πάρεις στα χέρια σου και το μέλλον του τόπου.

Ο λαός της Τουρκίας έδειξε το δρόμο του ξεσηκωμού, και αυτή τη στιγμή η σκυτάλη θα πρέπει να περάσει άμεσα στα δικά σου τα χέρια. Ήρθε η ώρα να αποδείξεις πως ξέρεις τιμάς τις παρακαταθήκες της ιστορίας και των προγόνων σου, και ν αποδείξεις σ ολόκληρο τον πλανήτη, πως εσύ είσαι ο άξιος συνεχιστής αυτού του έπους που ενέπνευσε ολόκληρη την ανθρωπότητα στην πορεία των χρόνων.

Η επιτροπή της εξέγερσης σε καλεί…
Από αύριο κιόλας, να οργανώσεις μαζικά την αντίσταση σου σε ολόκληρη την επικράτεια
Από αύριο κιόλας θα πρέπει να ξεκινήσουν σταδιακά οι καταλήψεις όλων των δημόσιων κτιρίων, και οι πλατείες της χώρας ολόκληρης να βουλιάξουν από το βάρος της αποφασισμένης σου παρουσίας.

Μη σε τρομάζει ο κατασταλτικός τους μηχανισμός.
Τα στρατευμένα παιδιά του τόπου μας, είναι τα δικά σου παιδιά, είναι τα δικά σου αδέρφια, είναι οι γονείς ίσως κάποιων από τα μωρά που ακόμη κλαίνε στην κούνια τους, γιατί δεν ήρθε η ώρα τους να σταθούν όρθια.

Ο στρατός και τα σώματα ασφαλείας δε θα σταθούν απέναντί σου. Θα σταθούν δίπλα σου στο αποφασιστικό κάλεσμά σου.
Δε θα υπακούσουν σε εντολές των γενίτσαρων, αλλά θα τους παραδώσουν στα χέρια σου για να τους τιμωρήσεις παραδειγματικά για ότι έκαναν στον τόπο σου, στο λαό μας και στην πατρίδα μας.

Όλοι στους δρόμους…
Όλοι αποφασισμένοι αντιπαλεύοντας τους κήρυκες του εθνικού διχασμού, μέχρι την τελική νίκη.
Η νίκη την οποία θα πιστέψουν οι λαοί είναι καταδικασμένοι να την κατακτήσουν. 

Αυτός είναι ο κανόνας στην ιστορία, κι αυτός ο κανόνας δεν ανατρέπεται γιατί έχει την έγκριση του Θεού και επενδύεται με τη δύναμη των ανθρώπων.

Όλοι στους δρόμους…
Όλοι αποφασισμένοι σ έναν αγώνα τιμής και ασυμβίβαστο, μέσα από τον οποίο θα αναδειχθούν οι αυριανοί μας ηγέτες που θα τιμήσουν και πάλι τις αξίες της Δημοκρατίας και μαζί της τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού.

Τα αιτήματά μας είναι σαφή και αδιαπραγμάτευτα. Τα απαριθμούμε…

Άμεση παραίτηση αυτής της κυβέρνησης, ακόμη και με τη βίαιη ανατροπή της.
Η πρώτη πράξη αυτοταπείνωσης αυτής της κυβέρνησης, θα είναι να υποχρεωθεί πριν την παραίτησή της, με ένα νόμο, με ένα μόνο άρθρο, στην άμεση κατάργηση του συνόλου των κατοχικών – μνημονιακών νόμων που θεσπίστηκαν από τη συμμορία του Καστελόριζου και μετά.

Αυτόματη ανακοπή και απόλυτη ακύρωση του κατοχικού προγράμματος υποταγής της χώρας που δρομολογήθηκε τα χρόνια που πέρασαν.

Το δεύτερο νομοθέτημα αυτοταπείνωσής της, πριν την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης, θα είναι εκείνο που θα προβλέπει τη δήμευση των περιουσιών όλων εκείνων που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα από το 1974 μέχρι και σήμερα, καθώς και των μελών των οικογενειών τους.
Το τρίτο νομοθέτημα αυτοταπείνωσης, θα είναι εκείνο που θα καθιστά τον εθνομηδενισμό ιδιώνυμο αδίκημα, και θα προβλέπει βαρύτατες τιμωρίες για τους παραβάτες.
Σύλληψη των πρωταιτίων της εθνικής καταστροφής, και παράδοσή τους στο λαό για να τους δικάσει και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά για όλα τα πεπραγμένα τους.
Με προεδρικό διάταγμα διορίζεται Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και ταυτόχρονα Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας.

Στο συμβούλιο εθνικής ασφάλειας ανατίθεται προσωρινά η διακυβέρνηση της χώρας περιοριστικά μέχρι την πραγματοποίηση Συντακτικής εθνοσυνέλευσης για τη διαμόρφωση του νέου εθνικού μας Συντάγματος, και αμέσως μετά προκηρύσσονται εκλογές για να αναδειχτεί η νέα κυβέρνηση του τόπου, μια κυβέρνηση πραγματικής Εθνικής Σωτηρίας, που θα ανασυντάξει τον τόπο, θα αναδομήσει τους θεσμούς, θα αποκαταστήσει τη διεθνή θέση της χώρας και την αξιοπρέπεια των πολιτών της και θα δρομολογήσει την πορεία του τόπου σε μια συνολικά διαφορετική κατεύθυνση, στο δρόμο της ανάπτυξης για το λαό και της πραγματικής εθνικής ανεξαρτησίας, μακριά από της Αμερικανονατοϊκές και Ευρωπαϊκές συμμορίες του πλιάτσικου και της Εθνικής καταστροφής.

Λαέ της Ελλάδας…
Αυτή η μάχη είναι δική σου. Είναι η μάχη της αξιοπρέπειας και της Δημοκρατίας. Είναι η μάχη που χρωστάς στα παιδιά σου και στα εγγόνια σου, στις αγέννητες γενιές των Ελλήνων που βεβήλωσαν με τις επιλογές τους οι γενίτσαροι και οι προσκυνημένοι στα κελεύσματα των συμμοριών.

Και αυτή τη μάχη είσαι καταδικασμένος να την κερδίσεις.

Ο λαός της Τουρκίας σου έδειξε το δρόμο της αξιοπρέπειας. Αν δε θες να τουρκέψεις εσύ, ήρθε η ώρα να πάρεις στα χέρια σου τη σκυτάλη του ξεσηκωμού, και να την τιμήσεις στη ζωή και στο θάνατο. Τώρα είναι η ώρα...

Σημείωση:
Μη θορυβείστε ελεεινοί... Η Επιτροπή Εξέγερσης δεν έχει συγκροτηθεί ακόμη για να πάρει φωτιά ο κώλος σας...

Το παραπάνω κείμενο ωστόσο, δεν είναι φανταστικό, γιατί δεν είναι διόλου φανταστικές οι περιστάσεις και τα αιτήματα που περιγράφει. Είναι ίσως η βάση μιας διακήρυξης που θα μπορούσε να εμπνεύσει, να συνεγείρει και εν τέλει να οδηγήσει την κοινωνία μας στις σελίδες τιμής που της υπαγορεύουν η ιστορία της, η αξιοπρέπειά της, και η κατάντια στην οποία την οδήγησαν, οι γενίτσαροι νέας κοπής οι οποίοι της υπέκλεψαν τη διακυβέρνηση του τόπου.

Κάποιοι θα το βαφτίσουν παράτολμο και "εχθροπαθές". Αλλά δεν είναι ειρωνία να μιλάς για εχθροπάθεια, πάνω από τους τάφους 4.000 δολοφονημένων Ελλήνων, για να μην πεις έξω από τα δόντια αυτά που πρέπει για κείνους που τους δολοφόνησαν???

Αλλά και η επιτροπή εξέγερσης δεν έχει συγκροτηθεί. Γιατί απλά δεν εμφανίστηκαν δέκα αποφασισμένοι άνθρωποι που να καθοδηγήσουν και να εμπνεύσουν αυτή την κοινωνία στο δρόμο της τιμής και της αξιοπρέπειας.

Δέκα χρειάζονται… Μόνο δέκα. Και είμαστε δέκα εκατομμύρια όλοι εμείς που υποχρεωνόμαστε καθημερινά να διαβαίνουμε το δρόμο της προσωπικής δυστυχίας και της εθνικής ταπείνωσης.

Δέκα άνθρωποι αποφασισμένοι που να σηκώσουν ψηλά στο ένα χέρι τη σημαία της αξιοπρέπειας, και στο άλλο τη σημαία της Ελλάδας.

Δέκα άνθρωποι κι ένα διαμέρισμα στο οποίο θα δώσουν όρκο τιμής για την Ελλάδα που αγάπησαν και το λαό της που δυστυχεί. Κι ας είναι αυτοί οι δέκα οι τελευταίοι νεκροί ήρωές μας, που με τη δική τους αυταπάρνηση θα σφραγίσουν οριστικά τον ομαδικό τάφο των ταπεινωμένων στον οποίο μετέτρεψαν την πατρίδα μας οι γενίτσαροι που την κυβερνούν.

Η Τουρκία το δρόμο τον έδειξε. Η βουβή οργή που όλοι υποτιμούν απέδειξε πως έχει τη δύναμη να μεγαλουργήσει. Μόνο η σαβούρα που συναποτελεί το πολιτικό σύστημα σ αυτό τον τόπο δεν μπορεί να διακρίνει αυτή τη βουβή δυναμική. Δέκα αποφασισμένους ζητά αυτός ο λαός για να πάρει στα χέρια του τη σκυτάλη του ξεσηκωμού και τη ζωή του. Υπάρχουν ή είμαστε όλοι κότες με λειρί??? Αν υπάρχουν ελάτε να τους αναδείξουμε. Ιδού η Ρόδος…

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: