ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΝΕΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ για να καταργηθεί το Άβατον του Αγίου Όρους



1 Ιουνίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 1  === Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΠΑΠΙΑ !!!!
  === Άμα συμβεί κι αυτό τίποτε δεν θα έχει μείνει όρθιο στην ελληνική κοινωνία. Όλα στο βωμό του χρήματος.
  === Την αποκάλυψη πως η Ελλάδα δέχεται πιέσεις διεθνών οργανισμών για την άρση του Άβατου του Αγίου Όρους έκανε ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Ιλαρίων Βολοκολάμσκ.
  === Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ενόψει της επίσκεψης του Πατριάρχη κ. Κυρίλλου στην Αθήνα, ο κ. Ιλαρίων σημείωσε πως αυτό συμβαίνει ώστε να ανοιχτεί το Άγιο Όρος για τον τουρισμό σε άτομα και των δύο φύλων.
  === Ο ίδιος πάντως επισήμανε ότι: «Μέχρι στιγμής η Ελλάδα αντιστέκεται σε αυτό και ελπίζουμε ότι και στο εξής θα το πράττει, διότι οποιεσδήποτε αλλαγές στον Άθω και γύρω του μπορούν να επιδράσουν θανάσιμα σε αυτό το νησί πνευματικότητας, το οποίο αποτελεί κοινή κληρονομιά ολόκληρου του ορθόδοξου κόσμου.»
  === Εμείς να προσθέσουμε ότι αν θυσιαστεί το Άβατον, στο βωμό του χρήματος (προσέλκυση περισσότερων τουριστών) τίποτε δεν θα έχει μείνει όρθιο στην ελληνική κοινωνία.
  === Αναρτήθηκε από ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ
  === ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Κοπρίτη «αναρμόδιε» Ιερώνυμε. Για άλλα ΑΣΧΕΤΑ θέματα τροϊκάνικα και εβραιομασόνικα, που δεν είχες ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ για να κάνεις δημόσια παρέμβαση, ΗΞΕΡΕΣ να πρακτορεύσεις τους αφανείς αφεντάδες. Εδώ που ΕΧΕΙΣ χρέος να παρέμβεις για να προστατευθεί μια παράδοση ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, κρύβεσαι στο βρακί σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: