ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ τα βοθροκάναλα… ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΨΙΛΑ… ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ…!



Αναρτήθηκε από τον/την CretanPatriot στο 02/06/2013
 
 
 
 
 
 
2 Votes

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Αλιβερίου Ευβοίας η αποκάλυψη της άγριας δολοφονίας ενός ζευγαριού μέσα στο εξοχικό του στην ακτή Νηρέως. Προφανείς ενδείξεις ότι έπεσαν θύματα ληστείας δεν υπάρχουν και οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήταν γνωστός των θυμάτων. Το διπλό έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 10:00΄ το βράδυ του Σαββάτου όταν η νεαρή κόρη του ζευγαριού ζήτησε από τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος να ελέγξουν μήπως είχε συμβεί κάτι στους γονείς της, καθώς προσπαθούσε επί ώρες να επικοινωνήσει μαζί τους αλλά δεν έπαιρνε απάντηση στα τηλεφωνήματά της. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι, βρήκαν την 54χρονη μητέρα πεσμένη στην πίσω αυλή με αίματα στο κεφάλι! Τα ίδια τραύματα έφερε και ο 56χρονος σύζυγός της, που ήταν και αυτός νεκρός στο υπνοδωμάτιο! Η έρευνα έδειξε ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στις πόρτες ή τα παράθυρα, αλλά ούτε και σημάδια που να δείχνουν ότι το σπίτι είχε ερευνηθεί. Έτσι, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι, όποια κίνητρα κι αν είχαν ο δράστης ή οι δράστες, γνώριζαν τους χώρους του σπιτιού.

EXEI ΠΡΟΣΑΧΘΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ.

ΑΘΡΟΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ

egklima

Άνδρας Πακιστανικής καταγωγής έχει προσαχθεί από τη Νέα Λάμψακο εδώ και λίγη ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και εξετάζεται ως ύποπτος για την διπλή ανθρωποκτονία ζευγαριού που έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στο Αλιβέρι.

Πλην του Πακιστανού έχουν γίνει κι άλλες προσαγωγές και Αλβανών αλλά και ημεδαπών οι οποίοι εξετάζονται ως ύποπτοι για την τέλεση της ανθρωποκτονίας

Το ζευγάρι βρέθηκε σκοτωμένο μέσα στο σπίτι τους χωρίς αυτό να φέρει εμφανή σημάδια αναστάτωσης, κάτι που κάνει την αστυνομία να μην μιλάει με σιγουριά για ληστεία αλλά να διερευνά και τις προσωπικές διαφορές.

Η κόρη του ζεύγους προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί τους όλη την ημέρα και στο τέλος απευθύνθηκε στο Α.Τ. Αλιβερίου.

Το ανδρόγυνο στην Ακτή Νηρέως δέχτηκε θανάσιμα χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο πιθανώς με πέτρα σε πολλά σημεία του σώματος.

Δράστης/ες είναι γνωστός του ζεύγους με τον οποίον είχαν προσωπικές διαφορές.

Η ΕΛ.ΑΣ κάνει λόγο για μία πρωτοφανής ανθρωποκτονία και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μέχρι το βράδυ είναι πιθανό να υπάρχει ομολογία…

Η 55χρονη γυναίκα ήταν Συνταξιούχος Τράπεζας ενώ ο σύζυγος της Γυναικολόγος Ιατρός της περιοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια: