ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Τραγωδία:Ξέχασε το παιδί στο αυτοκίνητο σαν να ήταν σακούλα και το βρήκε νεκρό...Φωτο



Ασύλληπτη τραγωδία:Ξέχασε το παιδί στο αυτοκίνητο σαν να ήταν σακούλα και το βρήκε νεκρό...

Τραγικό τέλος είχε ένα αγοράκι 2 ετών στην γειτονική Ιταλία, όταν ο πατέρας του το…. ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο για πολλές ώρες, με αποτέλεσμα το μωρό να πεθάνει από ασφυξία! 
Ο μικρός Λούκα Αλμπανέζε, βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης, μέσα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην ανατολική περιφέρεια της Πιατσέντσα στην Ιταλία. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, το αγγελούδι δεν επανήλθε στην ζωή και τώρα οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες θανάτου ..

lucalbanese4.jpg
Σύμφωνα πάντως με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο μικρός Λούκα πέθανε λόγω ζέστης, επειδή ο πατέρας του, που δουλεύει ως μάγειρας σε μια εταιρεία εστίασης,  δεν σταμάτησε για να αφήσει τον μικρό στον βρεφονηπιακό σταθμό, αλλά τον ξέχασε στο αυτοκίνητο και πήγε κατευθείαν στην δουλειά!!!
Ακόμη πιο τραγικό στην όλη ιστορία είναι το γεγονός, πως ο παππούς και όχι ο μπαμπάς του Λούκα αντιλήφθηκε πρώτος πως κάτι δεν πάει καλά, όταν πήγε να τον παραλάβει από τον σταθμό και ενημερώθηκε από τις νηπιαγωγούς, ότι ο μικρός δεν είχε εμφανιστεί καθόλου. Ο παππούς επικοινώνησε τότε με τον πατέρα του Λούκα που μόλις έλαβε το τηλεφώνημα, συνειδητοποίησε το τραγικό του λάθος.
Έτρεξε στο αυτοκίνητο και βρήκε άψυχο τον γιο του. Ειδοποίησε τις αρχές και προσπάθησε να τον επαναφέρει στην ζωή, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.
Τώρα, ο 39χρονος πατέρας ανακρίνεται από την αστυνομία …

Δεν υπάρχουν σχόλια: