ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΡΟΔΟΣ: ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ" ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;;;;;




 



Ελεύθερος ο Πακιστανός μετά απο παρέμβαση μεγαλοδικηγόρου του νησιού!
Που το παράξενο;
Ο μεγαλοδικηγόρος "σκάει μύτη" στα κρατητήρια όπου φυλασσόταν ο Πακιστανός και καταθέτει επιταγή την οποία υπογράφει η......ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ του κυρίου Ασλάμ !!!
Ο Πακιστανός είχε συλληφθεί στην περιοχή του Φαληρακίου για κλοπή και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση (εξαγοράσιμη). Μέσα σε λίγες μόνο ώρες απο την καταδίκη ο Πακιστανός αφέθηκε ελεύθερος αφού κατατέθηκαν, με μορφή επιταγής, απο τον πληρεξούσιο δικηγόρο τα χρήματα (περίπου 800€).

Η περίπτωση του εγκληματία Πακιστανού αποδεικνύει ότι οι "δύσμοιροι" λαθρομετανάστες δεν είναι μόνοι τους αλλά υπό την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της Πακιστανικής κοινότητας πρόεδρος της οποίας είναι ο καταζητούμενος από την Interpol για διακίνηση λαθρομεταναστών Τζαβέτ Ασλάμ.
Εδώ ο Άρειος Πάγος απεφάνθη για (τὴν κουράδα) τον Ασλαμ πως δὲν μπορεί να τον εκδόσει στο Πακιστάν, διότι δὲν έχουν υπογραφεί ενδιάμεσες συμφωνίες με αυτὴν την χώρα.
Οχι διότι δεν ειναι δουλέμπορος καὶ κατ’ επέκτασιν εγκληματίας!
Αυτὸ ειναι άλλο! Ενα πρόσωπο σκοτεινό, εγκληματικό, ποὺ μας απειλεί μέσα στην χώρα μας με βία, του οποίου ο αδελφὸς ειναι φυλακισμένος στὴν χώρα τους γιὰ τὸν ίδιον λόγο, δὲν μπορεί να διωχθεί επισήμως απὸ τὶς Ελληνικὲς αρχές.
Αφήστε δὲ ποὺ αιτείται καὶ ασύλου… Άσυλο γιατί; Έχουν στο Πακιστάν πόλεμο καί δέν τό γνώριζα; 
Ή μήπως είναι ἀπλώς ένας κοινότατος εγκληματίας πού εάν επιστρέψει στην χώρα του, οι ίδιοι οι συντοπίτες του θα τον κόψουν φετούλες για τα κάρβουνα; Όπως βλέπετε είναι θρασύς.
Δείτε στο βίντεο τον "ΠΡΟΕΔΡΟ" και τους ανθέλληνες υπερασπιστές τους:


Έλληνες η περίοδος που διανύουμε είναι πονηρή και δύσκολη.
Γιατί συνεχίζουν να έρχονται λαθρομετανάστες σε μία χώρα καταστραμμένη;
Και όμως, ενώ η Ελλάδα δεν μπορεί να φιλοξενήσει πλέον κανέναν λαθρομετανάστη, κάποιοι βαδίζουν εβδομάδες ολόκληρες, διασχίζουν τα επικίνδυνα βουνά του Ιράν, δυτικά του Αφγανιστάν, και έπειτα παίρνουν τον δρόμο για την Τουρκία, προτού περάσουν μέσω ξηράς στην ανατολική Ευρώπη, ή μέσω θάλασσας στην Ελλάδα και την Ιταλία. Και όταν φτάσουν στην Ελλάδα, τότε βρίσκονται σε μία ανοιχτή φυλακή, στην οποία επιτρέπεται να μπαίνουν, αλλά απαγορεύεται να βγαίνουν (σύμφωνο της Μαδρίτης).

Πληροφορίες, αναφέρουν πως στο «ανακριτικό στάδιο» οι περισσότεροι λαθρομετανάστες αναφέρουν χώρες και πόλεις προέλευσης τις οποίες στη συνέχεια αδυνατούν να αναγνωρίσουν στον χάρτη, ενώ κατά την είσοδό τους είναι εφοδιασμένοι με χρήματα αλλά και με φωτοτυπημένο έγγραφο στο οποίο αναγράφονται τα… δικαιώματά τους!!!
Τι σημαίνει, όμως, για την Ελλάδα, η εισροή ενός τεράστιου αριθμού λαθρομεταναστών;
Τι σημαίνει άραγε το γεγονός πως σχεδόν καθ’ ολοκληρίαν οι λαθρομετανάστες αυτοί είναι μουσουλμάνοι;
Ποιοι και γιατί επιμένουν στην γιγαντοποίηση ενός προβλήματος, του οποίου η κατάληξη – αποτελέσματα δεν είναι δυνατόν να διαγνωσθούν, ενώ όσοι τολμούν να «προφητεύσουν» με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία (εγκληματικότητα, αστυνομία σαρίας, ΜΚΟ που διαφημίζουν σε ξένες χώρες την Ελλάδα ως τόπο υποδοχής λαθρομετανάστευσης κ.α.) σκιαγραφούν ένα ζοφερό μέλλον που θα «εξαναγκάσει» σε συγκρουσιακές καταστάσεις;
Η αραβική άνοιξη, δηλαδή ο πόλεμος των μυστικών υπηρεσιών (με την προβιά του Ισλάμ) προκειμένου να υπάρξει στοχευμένη – προγραμματισμένη αλλαγή στις γεωπολιτικές και ενεργειακές ανακατατάξεις, είναι επίσης ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Και είναι ένα γεγονός που τείνει να γίνει πραγματικόςκίνδυνος για κάθε κράτος και ιδιαίτερα για κάθε μη μουσουλμανικό κράτος (λόγω ισλαμικού φονταμενταλισμού). Και η «εμπλοκή» λαθρομεταναστών σε στρατιωτικού τύπου (ή επιπέδου μυστικών υπηρεσιών) κινδύνους, είναι επίσης καταγεγραμμένη. Ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα είναι η σύλληψη αλλοδαπού στην 122 πτέρυγα μάχης, ο οποίος συνελήφθη ενώ τριγυρνούσε στις 4 τα ξημερώματα μέσα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις!!!
Οι μουσουλμάνοι δὲν θέλουν μόνον ζωτικὸ χώρο. Αυτὸ είναι το ένα σκέλος τών στόχων τους καὶ προς τούτον γίνονται θύματα έκμεταλλεύσεως απὸ τις διάφορες ΜΚΟ και τοὺς διαφόρους πολεμίους του ανθρωπίνου είδους. 'Αλλως τὲ αυτὸ συμβαίνει σὲ όλην τὴν Ευρώπη, όχι μόνον εδώ.  Τὸ δεύτερο 'ομως ποὺ ΠΟΤΕ δὲν θὰ ανεχθούν είναι η ύπαρξις των απίστων. Αυτοὺς πρέπει νὰ τοὺς φιμώσουν. Πρὸς αυτὴν τὴν κατεύθυνσιν λοιπὸν δὲν έχουν κανέναν φραγμὸ να κινηθούν. Μία ματιὰ στὶς δράσεις τους παγκοσμίως, σὲ όλες εκείνες τὶς χώρες ποὺ βασιλεύουν, θὰ μας πείσουν. Καὶ τώρα πιὰ δὲν είναι μόνον ηθικὸ τὸ πρόβλημα. Είναι ζήτημα καθαρὰ επιβιώσεως. Γιὰ όσους τέλος πάντων τὸ αντιληφθούν! Για τους άλλους… Δὲν ξέρω…
Υ.Γ. Η βία είναι τρόπος ζωής τους. Τρόπος σκέψεως. Τρόπος λειτουργίας τους. Η γυναίκα και ο άπιστος είναι δύο πράγματα ποὺ για αυτοὺς πρέπει νὰ μὴν έχουν λόγο υπάρξεως. Κι εὰν θὰ έχουν, θὰ είναι μόνον γιὰ νὰ τοὺς υπηρετούν άνευ αντιλόγου. Γιὰ εμάς, που «κοιμόμαστε τον υπνο του δικαίου και αδίκου», ναί, είναι πλέον ορατὸ τὸ πρόβλημα. Απλώς, όπως πάντα, θα τὴν πάθουμε πρώτα καὶ μετὰ ίσως να μάθουμε! Ίσως… Δὲν είναι βέβαιον! 

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια: