ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Απειλές Ισλαμιστών σε διεθνές επίπεδο


Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013


Η επίθεση στο Λονδίνο σε έναν Βρετανό στρατιώτη καθώς και οι εκρήξεις στη διάρκεια του Μαραθώνα της Βοστώνης, είναι μόνο η αρχή των επιθέσεων των Ισλαμιστών Τρομοκρατών εναντίον της Δύσης.
Οι επιθέσεις ξεκίνησαν από μεμονωμένους τζιχαντιστές που υποκινούνται  από τη επιθυμία του ισλαμικού δικαίου για εκδίκηση, όπως αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.
Το θέμα αυτό αποτελεί το δεύτερο κατά σειρά του online περιοδικού ‘τζιχάντ’ που φέρει την ονομασία «Azan», (στα αραβικά ‘κάλεσμα για προσευχή’).
Το περιοδικό το οποίο έχει 98 σελίδες και είναι στην αγγλική γλώσσα, φιλοξενεί πλούσιες απεικονίσεις. Τονίζει ότι οι Ισλαμιστές ακτιβιστές αποκαλούν τους εαυτούς τους «Ταλιμπάν Χορασάν» - μια μεσαιωνική ονομασία της περιοχής που περιλαμβάνει το Αφγανιστάν και το Πακιστάν).
Το δημοσίευμα απευθύνεται στο δυτικό κοινό και ιδιαίτερα στους νέους μουσουλμάνους.
Ο στόχος  είναι να τους ενθαρρύνουν  να συμμετάσχουν στον  πόλεμο τζιχάντ- να γίνουν, δηλαδή, μάρτυρες του Αλλάχ.
Τα άρθρα στο ηλεκτρονικό περιοδικό είναι διανθισμένα από εικόνες των εκρήξεων στη Βοστώνη των ΗΠΑ και υπογραμμίζεται ότι οι ενέργειες των αδελφών Καρνάεβι, που έδρασαν στη Βοστώνη, υποκινήθηκαν ως αντίδραση στα γεγονότα που διαπράχθηκαν από τα αμερικανικά στρατεύματα σε όλον τον κόσμο κατά τα τελευταία 50 χρόνια.
Σε άρθρο τονίζεται ότι οι ΗΠΑ θα υποφέρουν πολλά,  μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη και απαριθμούνται στο κείμενο τα  εγκλήματα των Αμερικανών στην Ιαπωνία, στο Βιετνάμ, στη Γουατεμάλα και το Ιράκ.
Σε άλλο άρθρο αναφέρεται ότι οι Μουσουλμάνοι θα επιτεθούν στο Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Ιράν, καθώς και σε άλλα μέρη με το δικαίωμα των αντιποίνων κατά του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ και της Γαλλίας, όπου διατηρούν αποστολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: