ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΨΕ; ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ, ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΣτΕ Ή ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΡΩΪΚΗ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;



Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 17, 2013

Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Με πρόσχημα πάντα την ΕΡΤ.

Το λογικό, είναι να τα βρουν με μικρές υποχωρήσεις. Σε αυτό θα λειτουργήσει καταλυτικά η απόφαση του ΣτΕ που θα τους δώσει αφορμή για να “ρίξουν νερό στο κρασί τους”

Όλη η Ελλάδα γνωρίζει πως είναι προς το συμφέρον τους να τα βρουν, οπότε η όλη διαμάχη είτε είναι κακόγουστο θέατρο ή κρύβει κάτι πολύ πιο επικίνδυνο.

Η απόφαση για την ΕΡΤ παρθηκε από το 2011, μετά την “εντολή” του ΔΝΤ. Ο κύριος Βενιζέλος προσωπικά την είχε υπογράψει. Ο κύριοςΚουβέλης που συγκυβέρνησε, γνωρίζει πολύ καλά σε τι έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης. Εάν “δεν είχε διαβάσει” ούτε αυτός, πρόβλημα του.

Άρα, γιατί αυτό το θέατρο; Γιατί υπάρχει ένα πολύ σκοτεινό σημείο στην όλη εξέλιξη. Να βλέπουν ότι έρχεται το απευκταίο και να ετοιμάζουν την “ηρωϊκή τους έξοδο”.

Η Ευρώπη άλλωστε έχει θωρακιστεί μετά και το PSI σε ενδεχόμενο GREXIT και δεν δίνει δεκάρα. Φάνηκε με την μέχρι χθες εκκωφαντική αφωνία των Ευρωπαίων, παρότι πριν έναν χρόνο ούρλιαζαν και απειλούσαν σε περίπτωση μη λύσης. Τώρα, τέτοιες δηλώσεις έγιναν μόλις πριν λίγη ώρα. Βάλτε και τα γεγονότα στην ευρύτερη περιοχή, Τουρκία – Συρία, η κατάσταση κυριολεκτικά βρωμάει μπαρούτι. Για να μην αναφέρουμε την ΔΕΠΑ, την φυγή των γερμανών της Hoechtief (είναι σαν τους βρυκόλακες. φεύγουν μόνο αφού έχουν ρουφήξει την τελευταία σταγόνα αίμα) και τις γελοίες δηλώσεις του ΔΝΤ που σιγά – σιγά “αποστασιοποιείται”;

Θέατρο ή “ηρωϊκή έξοδος” θα φανεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Οφείλουμε όμως να γνωρίζουμε ότι σε κάθε περίπτωση, ότι και να γίνει θα είναι απολύτως συντεταγμένο. Και από τους τρεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: