ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΏΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ





Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ.............
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΏΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ή +, Ή -
ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΤΙΑ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
Η ΣΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ !!!!!!!
Η ΡΩΣΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΑΠΟ ΜΑΓΚΙΑ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΡΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ
Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΞΕΜΕΘΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΚΟΡΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΙ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ OI ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΚΡΑΙΑ ΣΗΜΕΙΑ
ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΔΕΠΑ ΚΑΙ Η ΔΕΣΦΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ Trans Adriatic Pipeline ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ….. ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΖΑΝ ΩΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΕΣΦΑ (ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΖΑΝ ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΤΑΡ;
Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΑΧΡΟ που δραστηριοποιείται σε πώληση ενεργείας στα καντόνια της Βορειοανατολικής Ελβετίας
Η ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ Statoil ΠΟΥ αποτελεί το μεγαλύτερο διαχειριστή κοιτασμάτων μεγάλου βάθους παγκοσμίως !!!!!!!!!!!!!. Είναι ο τρίτος σε μέγεθος προμηθευτής αργού πετρελαίου παγκοσμίως και σημαντικός προμηθευτής φυσικού αερίου.
ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ !!!! E.ON ΠΟΥ είναι μία από τις μεγαλύτερες μετοχικές εταιρείες ενέργειας και αερίου παγκοσμίως. Με εγκαταστάσεις σε Ευρώπη, Ρωσία και Βόρεια Αμερική, ΜΕ δραστηριότητες σε Βραζιλία και Τουρκία !!!!!!!!
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ οικολογική παρέμβαση σε κεντρική ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΤΥΧΑΙΑ …. ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΟΤΙ : …εάν δε σταματήσουν άμεσα οι δολοφονικές επιθέσεις της Αστυνομίας εναντίον των διαδηλωτών, θα υπάρξει στρατιωτική παρέμβαση υπέρ των!
«Στόχος είναι η Ελλάδα και ο ενεργειακός της πλούτος», απάντησε ο Ντέιβιντ Κοβάλσκι, απεσταλμένος του ABC Australia στη Κων/πολη, σε ερώτηση της Αλισον Μαδερς, κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων του σταθμού!
ΚΑΙ Ο Κοβάλσκι συνεχίζει:
Απο πολλά μέτρα μακρυά μυρίζει οτι το σκηνικό που λάμβάνει χώρα απο προχτές το βράδυ, μυρίζει προβοκάτσια του Στρατού προς τη κυβέρνηση Ερτογάν! Πηγές που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, αναφέρουν οτι οι λόγοι που έχει στηθεί αυτό το σκηνικό, είναι να αναγκάσουν σε παραίτηση τη κυβέρνηση οι στρατιωτικοί, για να μπορέσουν έτσι να επανακτήσουν τον έλεγχο της χώρας, να αναδείξουν δικούς τους ανθρώπους στα κυβερνητικά πόστα και να βρούν την αφορμή που επιθυμούν, ούτως ώστε να επιτεθούν άμεσα και γρήγορα στην Ελλάδα, με σκοπό να αλλάξουν το στάτους στο Αιγαίο και να ελέγξουν τον ενεργειακό της πλούτο! Οι στρατιωτικοί θεωρούν τον Ερτογάν ως …ανίκανο να χειριστεί επαρκώς τα θέματα που αφορούν τη κατάσταση στα εξωτερικά της χώρας και ως άτολμο στο να προχωρήσει δυναμικά στη διεκδίκηση των δικαίων της και των συμφερόντων της !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ πάλι ΤΥΧΑΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ;
Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ !!!!!!!!!!!!!
Ο ΚΥΡΙΛΛΟΣ (ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ) ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και λαμβάνει θέσεις μάχης. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ εγγυητής και ο φόβος και τρόμος των αντιπάλων της. Έχει φυσικά και συμμάχους που εξασφαλίστηκαν από τις περσινές επισκέψεις του Πούτιν . Θα θυμίσω την αποφυλάκιση Εφραίμ , την επίσκεψη του Πούτιν πέρσι τον Δεκαπενταύγουστο στο Αγιο Όρος (όταν όλοι περιμέναμε επεισόδια για τον ταυτόχρονο εορτασμό της λήξης του ραμαζανίου και την επίσκεψη των γκρίζων λύκων και του αντιπροέδρου της Τουρκίας στη Θράκη), την ξαφνική επίλυση του οικονομικού προβλήματος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων το Φθινόπωρο (πάλι με επίσκεψη του Πούτιν)
Ο ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; (από αυτά που ξέρουμε)
Λειτούργησε στην εκκλησία της Παναγίας Σουμελά στο Μενίδι !!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ;
ΜΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΙΒΑΝ
ΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ;
ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣ που φυσικά θα πάρει μέρος στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του 2014 !!!!!!!!!!
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΠΡΙΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ;
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ (και δεν θα πέσει κανένα σινουκ….)
Εκεί θα έχει τον χρόνο να πει τα πράγματα με το όνομά τους …………..
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ;
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΣΙΔΙ ΣΕ ΠΑΡΤΥ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ
ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ
ΟΜΩΣ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ !!!!!!!!
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ….
Μ’ ΑΡΕΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: