ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ο ΤΙΜΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ: O Αλέξης Παπαχελάς στη λέσχη σιωνιστών της Bilderberg για τρίτη φορά!!!!



5 Ιουνίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ -ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ -BILDERBERG  === Ανάμεσα σε συμμορίτες του διεθνούς γκαγκστερικού σιωνισμού, όπως ο πρώην «αμερικάνος» υπουργός Timothy Geithner, ο πρόεδρος της Google Eric Schmidt, ο πρώην «αμερικάνος» υπουργός Henry Kissinger, πολλά κυβερνητικά στελέχη της σιωνοκρατούμενης Βρετανικής κυβέρνησης και άλλων κυβερνήσεων, ανάμεσα σε στελέχη σιωνιστικών οικονομικών κολοσσών, όπως της HSBC, της Goldman Sachs, της Amazon και της BP, ανάμεσα σε κοινοτικούς σιωνιστές όπως ο Barroso, του ΔΝΤ όπως η Lagarde, δύο συχνοί «Έλληνες» θαμώνες των σιωνιστικών κέντρων λήψης παγκόσμιων αποφάσεων θα είναι ξανά εκεί!!!!
  === Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΟΥΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG, θα γίνει φέτος κάτω από δρακόντια μέτρα ασφαλείας, στο Βρετανικό ξενοδοχείο πολυτελείας Grove Hotel, στο Watford του Λονδίνου.
  === Κάθε χρόνο, αναρωτιώμαστε ποιοι «Έλληνες» κοπρίτες θα πάνε να φάνε εφέτος με τα λαμόγια της λέσχης Bilderberg. Η ίδια η διεθνής συμμορία μας ενημερώνει, ότι οι δύο «Έλληνες» συμφαγωτές των πάντων, δεν είναι άλλοι, από τον πρόεδρο της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Οδυσσέα Κυριακόπουλο και τον διευθυντή της εφημερίδας «Καθημερινή»  Αλέξη Παπαχελά. Και οι δύο συμμετέχουν για τρίτη τουλάχιστον φορά στη λέσχη Bilderberg
Οι συνεδριάσεις της βετεινής Bilderberg θα αρχίσουν αύριο το απόγευμα της Πέμπτης 6-6-2013 και θα ολοκληρωθούν το βρ΄σδυ της Κυριακής 9-6-2013.
Η σιωνιστική λέσχη ιδρύθηκε το 1954 στο ξενοδοχείο Bilderberg και από τότε παραμένει κλειστή και δεν γνωστοποιεί ούτε λέξη για το περιεχόμενο των συζητήσεων εντός αυτής. Αφήνει όμως να διερρέει ποιο θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης και φέτος λένε, ότι θα ασχοληθούν με την Συρία.
Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ φοίτησε, που αλλού, στο αμαρτωλό Κολέγιο Αθηνών, πέρασε μέσα από το ΚΚΕ Εσωτερικού του Κύρκου (εκ του οποίου μετεξελίχθηκε ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ Αλαβάνου – Κωνσταντόπουλου – Τσίπρα) και γρήγορα μετακόμισε στις ΗΠΑ, όπου ήταν από τα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του Λευκού Οίκου ανοχής. Η Εβραία γριά πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολμπράϊτ, τον αποκαλούσε «ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ALEXIS» στα καθημερινά μπρίφιγκ και έλιωνε. Έκτοτε ο ALEXIS πρόκοψε, ήταν συγχρόνως δημοσιογραφικός ανταποκριτής…. «αντίπαλων» ΜΜΕ και «αποκάλυπτε» ειδήσεις, που υπήρχαν μόνο στα μπουντρούμια της…. CIA!!!!!!!…… ALEXIS…..
Από τα πρώτα του βήματα ήταν ταυτόχρονα στην ΑΥΓΗ του ΚΚΕ Εσωτερικού και της ελληνοαμερικάνικης ΠΡΩΙΝΗΣ. Χωρίς πολλά τι και γιατί, βρέθηκε στην αγκαλιά του απατεώνα Κοσκωτά, για να μείνει άθικτος μετά τη πτώσση του αφεντικού του. Στους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς κατά της Γιουγκοσλαβίας ήταν το Νο 1 χωνί των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών και πολύ απλά οι Αμερικάνοι τον….. επιβεβαίωναν!!!!!
Τώρα τον ξέρετε. Είναι διευθυντής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ του σιωνιστή Αλαφούζ. Δεν θα μπορούσατε να τον φανταστείτε πουθενά αλλού. Μαζί με την ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, μαζί με την ΛΕΣΧΗ BILDERBERG, εκεί είναι ο φυσικός του χώρος!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: