ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ! Ο “ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ” κ. Σταύρος, επιτίθεται κατά της διαπλοκής των άλλων (Χατζηνικολάου, Star κλπ) στα… Νέα!



Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 3, 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ – ΒΑΡΔΗ – ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΔΕΛΑΤΟΛΑ – ΒΑΞΕΒΑΝΗ – ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Εξαιρετικό το αφιέρωμα του “ειδικού συνεργάτη” (για συντομία θα τον αναφέρουμε ως “κ. Σταύρο”) σήμερα στην σελίδα 14 των Νέων. Επιτίθεται στην …διαπλοκή!

Είναι αυτό που υποστήριζαν οι ιστορικοί αναλυτές των οικονομικών κρίσεων και παρεμβάσεων του ΔΝΤ: Με την έλευση του, καταρρέουν οι… θεσμοί. Έτσι και η διαπλοκή, ο ισχυρότερος θεσμός του Ελληνικού κράτους δέχεται σήμερα ένα χτύπημα ασύμμετρο. Από την εφημερίδα που έριχνε τις …ομοβροντίες δεξιά και αριστερά στον κακό Καραμανλή, όταν τόλμησε να περάσει τον “Βασικό Μέτοχο”. Βεβαίως ο “ειδικός κ. Σταύρος”, όταν μιλά για διαπλοκή, δεν αναφέρεται στον έτερο πυροβολάρχη κύριο Μπόμπολα, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Με το σημερινό του άρθρο επιτίθεται κυρίως στον κύριο Χατζηνικολάου, στην σκιά των εξελίξεων με το Star που βεβαίως θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην Real News και στο ραδιόφωνο. Εμ, αυτό είναι χτύπημα.

Πέραν των σκληρών χαρακτηρισμών όμως, (φιλόδοξος τηλεσωτήρας ο Χατζηνικολάου, επιχειρηματίας – παραγοντας ο Βαρδής, αλήθεια ειδικέ κ. Σταύρο, ποιοί παρέλασαν ως επιχειρηματίες – πολιτειακοί παράγοντες στο Μαξίμου στο ραντεβού της πίσω πόρτας με τον Γιώργο Παπανδρέου), το άρθρο αποκαλύπτει μία συνωμοσία στα όρια του υπερφυσικού!

Ως ενορχηστρωτής της “νέας διαπλοκής” φωτογραφίζεται ο Κώστας Μητσοτάκης που μάλιστα είχε αναλάβει και την διαπλοκή του …Καραμανλή (!) με αντάλλαγμα την τακτοποίηση της Ντόρας σε υπουργείο! Τεράστια επιτυχία, έτσι εξηγείται η στήριξη που είχε ο Καραμανλής από τους …νταβατζήδες!

Τώρα όμως, ο Κώστας Μητσοτάκης (δεν κάνουμε πλάκα, αυτό λέει), έχει αναλάβει να μεταφέρει την “Καραμανλική διαπλοκή” στο πλευρό του …Τσίπρα! (Με σκοπό βεβαια να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2065;)

Και οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ. Μέσα στη νέα διαπλοκή βρίσκεται και ο ακραιφνής Καραμανλικός Βαξεβάνης, ο βαμμένος ΟΝΝΕΔίτης Δελατόλας, παίζεται τώρα να είναι ο Οικονομόπουλος (που αποκάλυψε την συναλλαγή Δελατόλα – Κυριακίδη) ή η εφημερίδα των Συντακτών, ή όλοι μαζί.

Εμείς δεν μπορούμε παρά να βγάλουμε το καπέλο και να σταθούμε αρωγοί στον τίμιο αγώνα των Νέων, που μετά την απόκατάσταση του Έλληνα Φιντέλ, Γεωργίου Παπαδόπουλου, έχει το σθένος να συγκρουστεί με το τέρας της διαπλοκής… Hasta La Victoria Siempre!

Δεν υπάρχουν σχόλια: