ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΜΕΛΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ: Πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση στα Καλάβρυτα



Γ
ια πρώτη φορά τακτική συνεδρίαση ΔΣ του Επιμελητηρίου Αχαΐας στα Καλάβρυτα
Στα πλαίσια γενικότερου ενδιαφέροντος για τις ανάγκες των επιχειρήσεων της περιφέρειας της Αχαΐας, χθες 27/3/2013 το ΔΣ του Επιμελητηρίου Αχαΐας πραγματοποίησε την τακτική του συνεδρίαση στα Καλάβρυτα.
Προσκεκλημένοι του ήταν ο Δήμαρχος της πόλης κος Λαζουράς και μέλη του επιμελητηρίου από την περιοχή,. Αξιοσημείωτο ότι στην πλειοψηφία τους προσήλθαν νέοι επιχειρηματίες.
Η συζήτηση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα ανέδειξε τόσο τις δυνατότητες που δεν έχουν αξιοποιηθεί για την ανάπτυξη της περιοχής, τις βελτιώσεις που χρειάζονται σήμερα και την ανάγκη για συντονισμό των φορέων, μια και όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από όλους «τα Καλάβρυτα υποστηρίχθηκαν περιστασιακά και όχι διαχρονικά η συντονισμένα μεχρι σήμερα».
Στη συνέχεια στέλεχος της «Διαχειριστικής» ενημέρωσε για τα ΠΕΠ του ΕΣΠΑ που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και για τη συνεργασία με την αναπτυξιακή ΑΧΑΪΑ ΑΕ και τις αντίστοιχες δυνατότητες ένταξης σε επιδοτούμενα προγράμματα.
Το Επιμελητήριο Αχαΐας θα συνεχίσει την προσέγγιση των επιχειρήσεων-μελών του, επιτόπου και στις υπόλοιπες περιοχές της Αχαΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: