ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ





Όπως αναφέρει το hellasnews-agency πρόκειται για προκηρύξεις μιας νεοσύστατης Οργάνωσης υπό τον τίτλο Ε.Ο.Κ.Α. που παραπέμπει στην Ε.Ο.Κ.Α. του Γρίβα, η οποία μοίρασε ποροκηρύξεις, καλώντας τον κόσμο σε δράση κατά των Γερμανών, ακόμη και με ...πυρπολισμούς και κάθε είδους
σαμποτάζ.

Προφανώς, εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, πρόκειται για αντίδραση Κυπρίων αγανακτισμένων μετά το χθεσινό κούρεμα των καταθέσεων οι οποίοι στηρίζονται στο άθρο 120 του Συντάγματος §4 που αναφέρει ότι "η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη Βία". Επίσης, η οργάνωση Ε.Ο.Κ.Α. καλεί τον προπονητή Ρεχάγκελ να φύγει από την Ελλάδα ωςς presona non grata που επιστρατεύθηκε ωως πρεσβευτής από την Μέρκελ για να περάσει την βάναυση πολιτική της.
Iδού τι αναφέρει το δημοσίευμα:

ΡΕΧΑΓΚΕΛ...ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ
PERSONA NON GRATA...

H E.O.Κ.Α KΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΙΣΜΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ...KAI ΖΗΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-Απεσταλεμένος της Μέρκελ... να μας κάνει τι;

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρελάσεως κυκλοφόρησαν στο Σύνταγμα,Ομόνοια και Μοναστηράκι (εμείς τις βρήκαμε στο Μοναστηράκι) προκηρύξεις που καλούν τον λαό σε δράση κατά των Γερμανών. Ειδικότερα συνιστάται ο πυρπολισμός των γραφείων της SIEMENS, του ιδρύματος Αντενάουερ και των γραφείων Φούχτερ και Ράϊχεμπχ..Καθώς και σαμποτάζ σε όλα τα προϊοντα από Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία και Φιλανδία.
Την προκήρυξη υπογράφει η Ε.Ο.Κ.Α, μάλλον νεοφανής, και που απλά ενθυμίζει την παλαιά ένδοξη Κυπριακή αντιστασιακή οργάνωση, που ηγείτο ο στρατηγός Γρίβας.
Η σημερινή Ε.Ο.Κ.Α σημαίνει: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ


Η μία όψη της προκήρυξης..

Δεν υπάρχουν σχόλια: