ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ




Αν ισχύουν όλα όσα δημοσιεύονται σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών, τότε το ΠΑΣΟΚ είναι ένα βήμα πριν την χρεοκοπία αλλά και την εξαφάνισή του από τον πολιτικό χάρτη με αυτό το όνομα, τουλάχιστον.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα τελευταία 100 χιλιάδες ευρώ που απέμεναν στο ΠΑΣΟΚ, και είχαν εκταμιευθεί μέσω τις Εθνικής Τράπεζας δεσμεύθηκαν με χθεσινή δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου.

Η απόφαση αφορά προσφυγή που κατέθεσε κατά του ΠΑΣΟΚ, και της Εθνικής, η SMART DESTINATIONS TRAVEL, με Νόμιμο εκπρόσωπο την Γλυκερία Στεργιοπούλου. Αφορμή η διεκδίκηση 240 χιλιάδων ευρώ από μεταχρονολογημένη επιταγή που είχε υπογράψει ο πρώην γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτος Σπύροπουλος.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ έχουν στεγνώσει μάλλον οριστικά και όπως φαίνεται καμία από τις ανηλλειμένες υποχρεώσεις όπως μισθοδοσία, λογαριασμοί, προμηθευτές και ενοίκια δεν θα μπορούν να πληρωθούν.

Σενάρια αυτοδιάλυσης

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, το εμπόδιο των οικονομικών παρουσιάζεται ως ανυπέρβλητο και κάποιοι το χρησιμοποιούν ως επιχείρημα και φτάνουν να προτείνουν ακόμα και την αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ.

Προτείνουν μάλιστα, το κόμμα να χρεοκοπήσει και να πάψει να υφίσταται και έτσι να απελευθερωθεί από όλα τα έξοδα και το ασήκωτο θέμα της μισθοδοσίας.

Πιέζουν επίσης τον Ευάγγελο Βενιζέλο να μην μετακομίσει στην Χαριλάου Τρικούπη θέτοντας θέματα καταλληλότητας του κτιρίου.

Ωστόσο, αυτό που επιχειρούν σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι να ξεκόψουν κάθε δεσμό με το παρελθόν του κόμματος.

Προτείνουν να νοικιαστούν 2 όροφοι σε κτίριο που βρίσκεται Κηφισιάς και Πανόρμου. Εκεί θα στεγαστεί ένα συγχωνευμένο μόρφωμα το οποίο σε τίποτα δεν θα θυμίζει το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου

Δεν υπάρχουν σχόλια: