ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

“Τελευταία σπασμωδική τους κίνηση θα είναι η απόπειρα καταληψης ελληνικών νησιών”



Δημοσιεύσατε πριν από λίγο καιρό ένα κείμενο, με αναφορές σε διαρροές διπλωματικών εγγράφων, της αμερικανικής κυβέρνησης, σχετικά με την κυβέρνηση του Ταγίπ  Ερντογάν.
Βασικά, είσασταν το μόνο site, που δημοσίευσε τέτοιες πληροφορίες, αφού όλοι είχαν δεδομένη την παντοδυναμία της σημερινής κυβέρνησης των τούρκων.
Ξέρετε αυτό που βιώνει η τουρκική ηγεσία, είναι σάν την λέπρα στα πρώιμα στάδιά της. Θα εισέλθουν σε εναν αργό, βασανιστικό θάνατο και η τελευταία σπασμωδική τους κίνηση θα είναι η απόπειρα καταληψης ελληνικών νησιών.
Η Αθήνα θα βιώσει σύντομα παρόμοιες καταστάσεις ********.

Οι επίμαχες αναφορές:

α. Να προστατεύσουν τις ένοπλες δυνάμεις της “φίλης“ χώρας απο την επίδραση και την διάβρωση υποκειμένων της αντιπολίτευσης που έχουν εκδηλώσει την αντιπάθειά τους προς τις ΗΠΑ.
β. Να εμποδίσουν στελέχη των ενόπλων δυνάμεων (της “φίλης“ χώρας) να υποθηκεύσουν το μέλλον δημιουργώντας σχέσεις με την…….αναρχία (!)
γ. Να περιορίσουν τη διαφθορά και την ανικανότητα στους κόλπους των ενόπλων δυνάμεων στα όρια του θεμιτού.
δ. να διευκολύνουν την……….προαγωγή έμπιστων αξιωματικών και εντίμων άπέναντι στις ΗΠΑ!!!! Προς τούτο πρέπει να εντοπίζονται τα….αδύνατα σημεία του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων για να θεραπεύονται!!!!! Συμπτώματα αυτών των αδύνατων σημείων είναι:

η έλλειψη πολιτικής ευστροφίας
ο αντιαμερικανισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: