ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Μυστική συμφωνία Σαμαρά - Σημίτη για την Προεδρία της Δημοκρατίας




Από τον Πρόεδρο του "ΚΩΛΟΣΠΙΤΟΥ" Κάρολο Παπούλια, που υπέγραψε ελαφρά τη καρδία την ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, στην υποψηφιότητα του ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑ Κώστα Σημίτη (ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, τον είχε χαρακτηρίσει ο Κώστας Καραμανλής), ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ!
Και ο λαός, στον ΚΑΙΑΔΑ!
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;;;;;

Πόπη Σουφλή
SIMITIS1234Η ιστορία επαναλαμβάνεται 18 χρόνια μετά. 
Ήταν το 1995 όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου για να μπορέσει να κρατηθεί στην εξουσία ήρθε σε συμφωνία με την Πολιτική Άνοιξη του Α. Σαμαρά για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας που θα αντικαθιστούσε τον απερχόμενο Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Ο Ανδρέας τότε ήθελε 180 ψήφους από τις 300 της Βουλής. Μετά τη συμφωνία ΠΑΣΟΚ - Πολιτικής Άνοιξης εξελέγη τότε ο Κ. Στεφανόπουλος κάτι που έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τη ΝΔ του Μ. Έβερτ που αποζητούσε εκλογές εκμεταλλευόμενος τη δυσσαρέσκεια που υπήρχε  στο εκλογικό σώμα για την τότε Κυβέρνηση.

Σήμερα εν έτει 2013, όλα δείχνουν τόσο ίδια από τη στιγμή που έχει αρχίσει η συζήτηση για τον διάδοχο του Κάρολου Παπούλια το 2015.
Σύμφωνα με κύκλους των εκσυγχρονιστών, υπάρχει ήδη, 2 χρόνια πριν δηλαδή, συμφωνία του 
Σαμαρά με τον Σημίτη για να εγκατασταθεί ο δεύτερος στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, ο Σαμαράς... χρωστάει στον Σημίτη καθώς, όπως υποστηρίζει, βοήθησε στην αποκατάσταση των σχέσεων του με την Μέρκελ.
«Ο Σαμαράς μας χρωστάει» λένε οι εκσυγχρονιστές, οι οποίοι έπαιξαν ρόλο και εντός της Δημοκρατικής Αριστεράς, ώστε να σχηματιστεί κυβέρνηση και να μην πάμε σε τρίτη εκλογική αναμέτρηση που οδηγούσε σε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι τυχαίο τα ΜΜΕ που λάτρεψαν τον κ. Σημίτη, υποστηρίζουν τον τυφλά τον Αντώνη Σαμαρά.

Όπως έχουν διαμηνύσει, λοιπόν, ήρθε η ώρα και για τον Αντώνη Σαμαρά να υλοποιήσει τις δικές του υποσχέσεις.

Σε πρώτη φάση με τον ανασχηματισμό και σε δεύτερη φάση με τη δρομολόγηση της διαδοχής του Κάρολου Παπούλια από τον Κώστα Σημίτη. 

Δεν είναι τυχαία και κάποια σχόλια που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες που μιλούν για ενόχληση του Μαξίμου από το γεγονός ότι ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ταξιδεύει στο εξωτερικό ώστε να βοηθήσει κι αυτός την αναστροφή του αρνητικού κλίματος στην Ευρώπη και την προσέλκυση επενδύσεων.




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: