ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Η μπόχα του ψεύδους και των εγκλημάτων των Εβραίων, έφτασε έως Τον Θεό.




 

Δεν ασπάζομαι τις απόψεις του ναζισμού ούτε θα κάνω τον δικηγόρο τους. Όμως τα ψέματα και οι αθλιότητες των Εβραίων και των σιωνιστών έχει καταντήσει αηδία,που στοχεύουν γενιές και γενιές. 


Ουδέποτε ο Εβραίος στην καταγωγή Χίτλερ,σεβάστηκε την καθολική Εκκλησία,πολλώ δε μάλλον να κάνει υποχωρήσεις,ο άνθρωπος που αιματοκύλησε την Ευρώπη. 

Απεναντίας μάλιστα, τους περισσότερους ναούς τους μετέτρεψε σε κέντρα αναψυχής και στους υπόλοιπους αντικατέστησε τον Σταυρό με το ξίφος των Νιμπελούγκεν,το δε Ευαγγέλιο το αντικατέστησε με το βιβλίο του "ο Αγών μου". 

Διατηρούσε άριστες σχέσεις με το σιωνιστοκρατούμενο Βατικανό (άλλωστε όλοι οι Πάπες ήταν Γερμανοί),μέσω του οποίου
φυγαδεύτηκαν στις χώρες της Λατινικής Αμερικής,όλοι οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι επιστήμονες,μεταξύ αυτών ο Χασάπης της Λυών και ο ίδιος ο Μέγκελε στις Η.Π.Α. 

Οι συγκεντρώσεις σε στρατόπεδα των απλών Εβραίων,γινότανε προκειμένου να αποσταλούν διά της βίας στην Παλαιστίνη,προκειμένου να ιδρύσουν ξανά το κράτος του Ισραήλ,πράγμα που πέτυχαν το 1948.
Οι περισσότεροι θάνατοι επήλθαν λόγω κακών συνθηκών διαβίωσης στα στρατόπεδα αυτά και έλλειψη υγιεινής. 

Ενώ ισχυρίζονταν ότι στους δήθεν θαλάμους αερίων,χρησιμοποιήθηκε το αέριο ΖΑΙΚΛΟΝ Β΄δηλαδή κυκλώνας Β( το Β΄σημαίνει υδροκυάνιο, με ενώσεις πυριτίου ),όταν όμως από έρευνες επιστημόνων απεκαλύφθη το ψεύδος, καθ'όσον στους υποτιθέμενους θαλάμους δεν βρέθηκαν στοιχεία υδροκυανίου άλλαξαν το παραμύθι και το ζάϊκλον έγινε μονοξείδιο του άνθρακα. 

Το μονοξείδιο σύμφωνα με αυτούς προερχόταν από ντιζελομηχανή Ρωσικής κατασκευής ,λές και η Γερμανία δεν διέθετε ντιζελομηχανές. 

Τα στρατόπεδα Τρεμπλίνκα και Σόμπιμπορ ήταν πολύ μικρών διαστάσεων και δεν υπάρχουν καν παρά μόνο ερείπια.

Ισχυρίζονται και διατυμπανίζουν παγκοσμίως ένα απύθμενο ψέμα ολοκαυτώματος 6.000.000 ομοεθνών τους την στιγμή που στην Ευρώπη δεν υπήρχαν παρά μόνο 2.000.000.
Οι υπόλοιποι που βρέθηκαν; 
Στο μεγάλης κυκλοφορίας στις Η.Π.Α.,περιοδικό τους RINDER S' DIGEST,ΤΟ ΕΤΟΣ 1941 έγραφαν "προφητικά" ότι οι νεκροί Εβραίοι στην Ευρώπη θα ήταν 6.000.000. 
Είπατε τίποτα; 
Για να στηρίξουν περισσότερο το ψεύδος τους, ποινικοποίησαν την άρνηση του ψευδούς ολοκαυτώματος, αυτό που έκαναν και εδώ.

Ποιός αναφέρεται σήμερα για το ολοκαύτωμα των 12.000 Πολωνών αξ/κών στο δάσος του catyn,από τους ομοειδεάτες τους μπολσεβίκους; 


Ποιός αναφέρεται σήμερα στο ολοκαύτωμα του Ελληνισμού της Κριμαίας και του Ποντιακού Ελληνισμού, των ορθόδοξων Ρώσων και Αρμενίων από το Εβραϊκό κτήνος τον Στάλιν,στα στρατόπεδα εξόντωσης gulagk της Σιβηρίας,ο αριθμός των οποίων ανέρχεται στα 60.000.000; 

Τί αντιπροσώπευε άλλωστε ο αριθμός αυτός; 
Ποιός ξέρει σήμερα ότι με το άναμμα της επτάφωτης Λυχνίας (Μenorah),εορτάζουν στην θέση των δικών μας Χριστουγέννων, τις δολοφονίες των Ελλήνων από τους Μακαβαίους; 

Ποιός Έλληνας γνωρίζει ότι, με τα καρναβάλια που αυτοί καθιέρωσαν, χλευάζουν στην πραγματικότητα την εξόντωση του Ελληνισμού της Περσικής αυτοκρατορίας από τον Ξέρξη,μετά από διαβολές και παροτρύνσεις της Εβραίας συζύγου του Εσθήρ; 

Γιατί βράβευσαν τον προδότη Σιωνιστή Βαρθολομαίο με το αναμνηστικό της δολοφονίας των Ελλήνων από τους Μακαβαίους,μέσα στην Αμερικανική συναγωγή,ενώ αυτός χασκογελούσε; 

Δέστε τώρα το μίσος τους κατά της Ευρώπης και όλου του κόσμου στον οποίο παρασιτούν τα απαίσια αυτά βαμπίρ. 

Ποιός γνωρίζει ότι μετά τον Τσάβεζ και οι δύο υποψήφιοι ήταν Εβραίοι; 

Δεν θέλω να πείσω κανέναν,αλλά η μπόχα του ψεύδους τους και των εγκλημάτων τους έφτασε έως Τον Θεό.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: