ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Εκλογές θα γίνουν.. όταν ο Σαμαράς υπογράψει και τον τελευταίο φάκελο ξεπουλήματος…


Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014



Σαμαράς και Βενιζέλος, είναι ήδη καμμένα χαρτιά. Είναι τα απόλυτα πιόνια των κατοχικών δυνάμεων...

Θα το φτάσουν ως το τέλος... θα τους κάψουν τελείως, για να εγκαταστήσουν τον Τσίπρα, που ως παραλαμβάνων τελείως καμμένη γη, δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα...

Το φυλάνε ως ... "κόρη οφθαλμού" το Τσιπράκι τους οι Σιωνιστές... 

Η λύση θα έλθει από εξωτερικούς και όχι από εσωτερικύς παράγοντες.

Ο νεοελληνάκος, είναι σκυμμένος, και δεν θα ξεσηκωθεί, ποτέ... 

Αστάθμητος παράγοντας, μόνο οι... μοναχικοί λύκοι... ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;;

Εδώ, είναι Ελλάδα... δεν είναι ΣΥΡΙΑ!

Πόπη Σουφλή

Εκλογές θα γίνουν.. όταν ο Σαμαράς υπογράψει και τον τελευταίο φάκελο ξεπουλήματος…
Επειδή διάφορα σενάρια γράφονται και ακούγονται περί εκλογών πρόωρων…
 διάφορες ημερομηνίες πέφτουν στο τραπέζι και διάφορα σενάρια από τον Μπουτάρη μέχρι τον Τζιτζικώστα που ονειρεύονται και προτείνουν κυβερνήσεις εθνικής ενότητας χωρίς Α. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλο, προφανώς με κάποιον νέου τύπου Παπαδήμο,  εκλογή ΠτΔ χωρί εκλογές κλπ…

Όλα αυτά τα σενάρια εκτός από τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας έχουν κάποια βάση μέχρι ένα σημείο…

Η άποψή μας την οποία έχουμε ξαναγράψει βασίζεται στην λογική της τρόικας και των δανειστών τοκογλύφων με τα συμφέροντα που είναι από πίσω και κινούν τα νήματα..

Γιατί μην γελιόμαστε για μαριονέτες μιλάμε, για πολιτικούς και κόμματα σε διατεταγμένη υπηρεσία που λειτουργούν βήμα προς βήμα, με βάση το σχέδιο που τους έχουν δώσει και το ακολουθούν με θρησκευτική ευλάβεια..

Τι προβλέπει και ποιο είναι άραγε αυτό το σχέδιο..


Παλιό και γνωστό μιας και είναι η πάγια τακτική-συνταγή του ΔΝΤ, απαξίωση της κρατικής περιουσίας, των συστημάτων υγείας ,παιδείας κλπ.και στην συνέχεια ξεπούλημα και αγορά όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών σε ευτελές τίμημα ,κλάσμα της πραγματικής τους αξίας… 

Αυτά δεν τα λέμε μόνο εμείς.. τα έχει αναφέρει και περιγράψει αναλυτικά  ο νομπελίστας Στίγκλιτζ στο βιβλίο του «Globalization and Its Discontents«.

Όπως αντιλαμβάνεστε είναι σχεδόν αδύνατο να αφήσουν στην μέση το έργο τους, την αποστολή της αγοράς έναντι πινακίου φακής της προίκας μας..

Εξ άλλου το σλόγκαν της Σαμαρο-ΝΔ είναι «από όσα έχει το κράτος τίποτε, μα τίποτε να μην μείνει σε αυτό». Τα «δωρίζει» όλα ο Σαμαράς (όρα ΔΕΗ κτλ) με τις «αναδιαρθρώσεις» του, του «νέου» αποικιακού είδους Ελληνικού κράτους.


Παράλληλα είναι σε εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα ξεπουλήματος στο οποίο έχει επιδοθεί η κυβέρνηση Σαμαροβενιζέλων..όχι μόνο δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά υπάρχουν σοβαρές εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με ΟΣΕ, Νερά και πρωτίστως τους υδρογονάνθρακες.


Υπ αυτή την έννοια, μην περιμένετε εκλογές αν δεν υπογράψουν οι Σαμαροβενιζέλοι και τον τελευταίο φάκελο ξεπουλήματος.. 

Το ξεπούλημα δε αυτό θα συνδυασθεί και με διαγραφή χρέους σε είδος, μια καραμπινάτη χρεοκοπία δηλαδή με άσκηση εγγυήσεων….μόνο που η χρεοκοπία αυτή θα παρουσιασθεί σαν σωτηρία και οριστική απεμπλοκή από τα μνημόνια..

Τότε και μόνο τότε θα δωθεί το πράσινο φως και για το γκρέμισμα τους, για πολιτικές εξελίξεις αλλά και για εκλογές… Τότε όμως θα είναι πολύ αργά….

Σας θυμίζουμε στο σημείο αυτό τις αποκαλύψεις μας  Ξεπουλάνε το φυσικό αέριο, για διαγραφή χρέους…. προφανώς μέσω εμπράγματων εγγυήσεων (Βίντεο)




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: