ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

«Ο αλλάχ είναι ο μόνος θεός», διδάσκουν σε σχολείο των ΗΠΑ!


Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014




«Ο αλλάχ είναι ο μόνος θεός», διδάσκουν σε σχολείο των ΗΠΑ!

Εξαγριωμένος πατέρας έβγαλε τον γιο του από την αίθουσα και μαζεύει υπογραφές για την κατάργηση του μαθήματος. 

Οργανωμένη πλύση εγκεφάλου υπέρ του ισλάμ επιχειρείται στα σχολεία των ΗΠΑ, όπου οι μικροί μαθητές καλούνται να μάθουν από νωρίς να είναι ανεκτικοί και προοδευτικοί πολίτες. 

Φυσικά, αυτό ισχύει μόνο στις δυτικές κοινωνίες, γιατί στις αντίστοιχες της ανατολής που το ισλάμ βασιλεύει και ορίζει τα πιστεύω των ανθρώπων, η ανεκτικότητα και η ανεξιθρησκεία πληρώνονται με το σπαθί.

vT2MkZc

Ο Anthony Giannino, πατέρας μικρού μαθητή έγινε έξαλλος, όταν πληροφορήθηκε ότι το παιδί του διδάσκεται στο σχολείο τις διδαχές του ισλάμ. 
 
Το βιβλίο που χρησιμοποιείται για να μυήσει τα μικρά παιδιά στον ισλαμισμό περιέχει και μουσουλμανική προσευχή, την οποία ο δάσκαλος διδάσκει ως μέρος της διδακτέας ύλης, και η οποία αρχίζει με την φράση «Ορκίζομαι ότι δεν υπάρχει άλλος θεός από τον αλλάχ»!

WHDH-screenshot

Στο δε άκουσμα του περιεχομένου της προσευχής, ο πατέρας μετέβη στο σχολείο και απομάκρυνε το παιδί του από την σχολική αίθουσα, εκδηλώνοντας την αγανάκτησή του. 
 
«Δεν πιστεύουμε στον αλλάχ. Δεν θέλω ο γιος μου να μαθαίνει τέτοια πράγματα στο σχολείο.», δήλωσε ο πατέρας, ενώ προσέθεσε λίγο αργότερα: «Καμία θρησκεία δεν θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία. 
 
Στο συγκεκριμένο βιβλίο αναφέρεται ότι ο αλλάχ είναι ο μόνος θεός. Αυτό και μόνο με προσβάλλει ως Χριστιανό που πιστεύει μόνο στον Χριστό». 

Παράλληλα, θεωρεί απαράδεκτη την στάση το σχολείου που δεν ενημέρωσε τους γονείς για το περιεχόμενο του μαθήματος, ενώ μαζεύει υπογραφές για την αφαίρεση του εν λόγω μαθήματος που αποτελεί μέρος της διδακτικής ενότητας της ιστορίας (!), απολαμβάνοντας μεγάλης υποστήριξης από την τοπική κοινότητα. 

Ε.Μ.

hellasforce.com

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: